22. 11. 2015.

rizik

Vardar - Barcelona  60,5 under  1.36
Skjern - Elverum  54,4 over  1.44

Ulog 1/10 Koeficijent: 1.96 bwin
Rez. 1.96

Prošli su tjedan igrali u Barceloni, i završilo je na 61 gol, no danas mislim da će pasti manje golova. Prvi razlog je atmosfera u Skopju, koja diže tenzije do krajnjih granica, igračima, pa i sucima, a to bi moralo značiti poneku lošu odluku više, koje isključenje više, i manje golova. Vardar će ovaj put bolje zaustaviti Jallouza koji je odigrao utakmicu života, a rezultatska važnost utakmice utjecati će na bolju selekciju šuta, manje laganih golova. # Skandinavski dvoboj bez posebnog naboja jer je Elverum otpisan, no poznavajući mentalitet neće to značiti bezvoljno šetanje po terenu. Obje ekipe redovno su oko 30, ili više, pa ne vidim razloga da danas stisnu obrane na najvišoj razini.

nule

Pordenone x 1 j.u.
Pistoese x 1 j.u.
Siena x 1 j.u.
Matera x 1 j.u.

single

Fayenoord - Twente  AH-1,5  1 1.95

Ulog 2/10 bet365
Rez: 3.9

fayenoord ima za cilj naslov prvaka, i prije pauze su kiksali protiv Den Haaga i Ajaxa, pa opuštanje ne dolazi u obzir, naročito na svom stadionu gdje su tradicionalno dobri. U goste stiže ekipa koja je rasprodala sve što je vrijedilo pa su skrpali momčad u skladu sa financijskim problemima u kojima se nalaze, a tek mjesto iznad zone ispadanja govori o kvaliteti posla koji su obavili. Osim toga danas ne mogu računati na 10-ak igrača, od kojih su dva ključna u obrani i sredini, a još 4/5 bi našlo mjesto u početnoj postavi. Za ovaj koeficijent vrijedno i jačeg uloga.


rizik

Sloboda - Čelik  1  1.57 ispravak, igralo se u roku 24 sata pa vrijedi
Alanyaspor - Sanliurfaspor  1x  1.40

Ulog 1/10 Koe 1.4ficijent 2.20 bwin
Rez: 2.20

Sloboda je složila solidnu ekipu, i današnjom pobjedom bi preuzeli prvo mjesto, dok su gosti solidni u sredini, no to zahvaljuju utakmicama na domaćem terenu. Klubovi su u dobrim odnosima što u Bosni nije nevažno. Druga Turska liga i domaćin je u nizu pobjeda, a na domaćem terenu nemaju poraza. Gosti lošiji na tablici, porazi na gostovanjima, poraz u zadnjem kolu i kod kuće, pa mi ovaj koeficijent nije baš jasan.