14. 10. 2015.

singlovi

Tsonga - Ramos  19,5 over  1.90
Čilić - Wawrinka  AH+2,5  2  1.90

Ulog 1/10
Rez: 3.80

Tsonga je favorit, ali da će laganini izgaziti igrača koji je u prošlom kolu dobio Federera, za ovaj koeficijent mislim da vrijedi uložiti neku kintu da su u krivu (bookies). A Ramosu to nije prvi puta da na betonu iznenađuje, a svatko tko je pogledao meč protiv Djokovića u Indina Wellsu mogao se uvjeriti u njegove mogućnosti. Uvijek je pitanje kako će reagirati nakon takve pobjede, no sa 27 godina nije klinac, i vjerujem da se neće raspasti. # Marin oscilira od jadnog do odličnog, no protiv najjačih igrača ima malo uspjeha. Protiv Stanimala ima 2:8, i izgubio je tri meča prošle godine (najbolje Marinove u karijeri) i sva tri u ovom hendikepu. Ima tu setova izgubljenih sa 0, ili sa 1 osvojenim gemom, i evidentno da se uz Djokovića najteže nosi sa Wawrinkinim tenisom.

svega po malo

Bugarska - Njemačka  2  1.62
Olimpija - Trento  2  1.55
Gasparyan - Giorgi  2  1.44

Ulog 1/10 sistem 2/3 bwin
Rez. 0

Njemačka je planirano ciljala ovo četvrtfinale. Izjava njihovog trenera je "važno je kako igrate na kraju prvenstva, a ne na početku". Bugarska je domaćin, no protiv Češke i Nizozemske izašli su na vidjelo limiti ove ekipe, a Njemačka je utakmice koje je trebala dobiti  riješila lakoćom. Radi se o ekipi koja ima medalju sa svjetskog prvenstva, a spremali su se za ovu utakmicu od početka. # Trento je igrački bitno jači, a pobjede u domaćem prvenstvu, naročito protiv Milana, kažu da su dobro spremljeni za sezonu. Čitava ABA liga, pa i Olimpija su ove godine slabiji nego ikada, pa protiv ovakve ekipe teško da će domaćin izbjeći poraz. # Giorgi u dvoranskim uvjetima "razbija" protivnice snagom, pa ne stigne razbacivati kao na drugim podlogama. Gasparyan je ušla u prvih 100, i sezona joj je uspješna, no protiv jakih imena nema baš uspjeha. Giorgi treba bodove kako bi izborila status nositeljice u Australiji, što nije nebitno, a i igrački je još uvijek za Gasparyan, mislim, klasa viška.

single

Liang/Wang - Gajdosova/Watson  1  2.10

Ulog 1/10 bet365
Rez: 2.1

Ovdje su Gajdosova i Watson postavljene za favoritkinje, i ja to ne razumijem.
 Rang lista, Liang i Wang 38-ma i 60-ta, Gajdosova 140-ta, Watson 114-ta.
 Skor Lian/Wang 10:4, Gajdosova/Watson 0:0. Liang 21:13, Wang 26:9, Gajdosova 2:10, Watson 3:6, uzeo sam u obzir mečeve na betonu.
 Forma Liang/Wang polufinale Pekinga nakon pobjeda nad Babos/Mladenović, Garcia/Srebotnik, Benčić/Strycova. Gajdosova 6 poraza za redom sa raznim partnericama, Watson 4 poraza za redom sa raznim partnericama.
 Koeficijent, van pameti, ulog odgovarajući