09. 07. 2016.

Košarka

Srbija -9,5 - Portoriko  1  1.40
Francuska -5 - Turska  1  1.27
Hesse - Parmentier  2  1.25

Ulog 7,5€ Koeficijent: 2.33 bet365
Rez: 9.98 €

U prvoj utakmici je završilo 6 razlike, nakon što je početkom  zadnje četvrtine bilo i preko 20. No, tada su još pred domaćinom bile utakmice, pa je razumljivo da su se štedjeli. Danas je ulog odlazak na OI, pa ne vjerujem da će se štedjeti, a onda uz dužno štovanje Barrei i Arroyu, mislim da će razlika biti "čvršća". # Francuska je tipično igrala koliko treba, ali ovo je knock out faza, a igrati će i Batum, pa uz Parkera, De Coloa, Huertela, Diawa i ostale ne vjerujem da Turci imaju šanse. # Hesse je do sada više pažnje izazivala izgledom i vezom sa Monfilsom nego svojim teniskim dostignućima.
Parmentier igra solidnu sezonu pa je rezultat povratak u top 100, a vjerujem da je obzirom na 89-to mjesto trenutno, motivirana sa bodovima osigurati US Open, i nastaviti napredovanje prema prvih 50-ak. Međusobno su igrale 4 puta, i sve je dobila Parmentier, a Hesse je samo u jednom meču prije 3 godine pružila otpor.

golovi

Stuttgart - St. Gallen 2,5 over  1.65
Oss - Grafashap 2,5 over  1.44

Ulog 7,5€ Koeficijent: 2.38 bet365
Rez: 10.35€

Stuttgart je još u preslagivanju nakon ispadanja iz Bundeslige. Do starta Zweite ima još mjesec dana, pa imaju i vremena, a ovo mi izgleda kao utakmica za rastrčavanje, razbijanje monotonije priprema, ali i isprobavanje novih igrača. St. Gallenu je ostalo još 2 tjedna do početka prvenstva, pa su u boljem stanju, a do sada su u 3 prijateljske utakmice zabili 10 golova (i Baselu 4), a primili nisu samo od Flore (od Basela i Schaffhausena ukupno 5). # Oss i De Graafshap u prvenstvu igraju debele overe, a ova je utakmica na početku priprema, pa je izvjesno da su taktičke postavke u ovom trenutku besmislene, stoga mi to liči na "debeli protiv mršavih" pristup, i golove.