22. 04. 2015.

rizik

Lubbecke - Balingen 50,5 Over  1.30
Kiel - Goppingen I pol.  1  1.15
Široki - Mladost  1  1.20

Ulog 2/10 Koeficijent: 1.79 Bwin
Rez: 3.58

Lubbecke je smijenio trenera i doveo iskusnog Hasanefendića, koji je bitno ubrzao njihovu igru, i sada su puno efikasniji, što je donijelo dobre rezultate u proteklim utakmicama. Balingen loš u gostima, redovno prima 30-ak plus. # Kiel prošao Szeged, RNL kiksao i sada je put do još jednog naslova otvoren. Mislim da se neće šaliti u provom poluvremenu, već krenuti jako, pa se poslije opuštati. # Široki je nakon lošeg niza smijenio trenera, i doveo Baku Sliškovića. Idealan protivnik da se vrate pobjedama, i zabijanju. U ovoj fazi inače izbjegavam "lige" sa ovih prostora, no Široki je u borbi sa Zrinskim i Sarajevom za naslov, pa dogovaranja oko isplate plaća mislim da ne bi trebalo biti.

ovo još nisam igrao

Paris - Creteil  1  1.11
Skotfoss - Odd Grenland H+6  2  1.85 rez. 0:13 :-)

Ulog: 1/10 Koeficijent: 2.05  888sport
Rez:2.05

Parisu nakon razočaranja u ligi prvaka ostaje prvenstvo, ali i tu zaostaju, tako da ovo danas moraju dobiti. Creteil pri dnu, ali nije ugrožen. # Norveški kup, i domaćin je seoska ekipa koja igra u petoj Norveškoj ligi, i osvojili su 4 (četiri) boda u 24 utakmice, ali najbolje od svega je gol razlika koja je 30:177. U prosjeku primaju nešto više od 7 golova (u petoj ligi), a danas igraju protiv top prvoligaša, koji je prošle godine igrao finale kupa, a ove godine odlično startao u prvoj ligi. Ovo će biti 10 razlike, ali je ovo jedini hendikep koji sam pronašao, jer ostali nisu stavili u ponudu.

tenis

Bašić - Taro Daniel  2  1.40
Gulbis - Paire  2  1.50
Granolers - Tsonga  2  1.22 vjerojatno pod velikim mečevima koje ima u sebi mislio na prvo i drugo                                                kolo Roland Garossa

Ulgo 1/10  Koeficijent: 2.56  Bet365
Rez.0

Bašić je igrač brzih podloga, na zemlji ima daleko više poraza od rijetkih pobjeda. Daniel je netipični Japanac koji je "odrastao" u Španjolskoj, a to se vidi iz njegovog skora na zemlji gdje je zabilježio na Challenger razini 9:1 prošle godine. # Gulbis se šali sa novinarima, ali i na terenu. Kada nije "unutra" onda to izgleda kao ove sezone gdje je do sada zabilježio jednu pobjedu, jer nije stigao razbacivati pošto se protivniku žurilo na turnir na zemlji. U ostalim mečevima nije ni igrao, Nikada se ne zna kada će se zaželjeti tenisa, ali kako to sada izgleda, nebitno protiv koga igra. # Granolers izgleda loše, a Tsonga se "zahuktava. Ove će godine Roland Garros biti dosta otvoreniji nego inače, a po izjavama Tsonga se "pali". Stoga ga ne očekujem u "neozbiljnom" izdanju.