06. 03. 2016.

nogomet

Lyon - Guingamp  1  1.45
WBA - Man. Utd.  1,5 over  1.40

Ulog 10€  Koeficijent: 2.03
Rez: 10€

Lyon izgleda puno bolje nego većim dijelom prvog dijela prvenstva. Povratkom Lacazetta, ali i drugih ozlijeđenih igrača podigla se razina igre, ali i efikasnosti. Guingamp je sa druge strane sve bliže najugroženijim ekipama, a obrana izgleda kao da namjerno primaju golove. Za gostovanje u Lyonu to baš i nije dobra preporuka. Vjerojatno će probati zatvorenije nego u posljednjim  utakmicama, ali  domaćin mi izgleda u ovom trenutku sposoban probiti i bunker ako se na to odluči gostujući trener. # WBA u Premiershipu igra najružniji nogomet, i puno je kritika na račun Pullisa i njegove taktike. No čovjek je svjestan da nema kvalitetu za drugačiju igru, a baš bi bilo interesantno vidjeti komentare da dobijaju pohvale za igru, a nađu se u zoni ispadanja, kao Norwich. No, vratio se Berhaino, i počeli su zabijati, a vjerojatno je i Pullis odlučio malo "otpustiti" jer opstanak je praktično osiguran. Man. Utd. ima ozlijeđenih igrača kao da ga trenira Guardiola, ali i oni su počeli "igrati", pa im utakmice sada izgledaju  gledljivo. Neki novi klinci su silom prilika u postavi,i izgleda to bolje nego kada dave Carrick, Young, Fellaini i ostali antitalenti koji su sakupljeni od kako je Ferguson u mirovini. Za goste važna utakmica, a za domaćina je to svaka protiv velikana, ali kako izgledaju obje ekipe u zadnjim utakmicama, mislim da neće proći bez golova.

miks

Shakhtar - Vorskla  AH-1  1  1.57
Viking - Kolstadt AH+2  2  1.37 void

Ulog 10€ Koeficijent: 2.15
Rez: 5,7€

Igrali su prije par dana u  kupu u obratnim ulogama, i Shakhtar je dobio 4:0. Trebaju mu bodovi u borbi za naslov sa ponovo konkurentnim Dinamom, pa ovdje ne bi smjelo biti problema. # Viking je ispao, i u nastavku nema rezultatskih motiva. Izgleda da je Johansson ipak na operaciji, a i sa njim nisu u rangu ostalih ekipa. Kolstadt je sa druge strane posložio kockice, pa su u prošlom kolu dobili i vodećeg Arendala. Trebaju im bodovi za play off, jer trenutno su 6-ti, no sa ovom pobjedom bi pretekli Fyllingen, ali ni 4-to mjesto nije nedostižno. Važno je jer se u Norveškoj play off igra na dvije dobijene utakmice, sa tim da bolje plasirani tim ima prednost u odlučujućoj trećoj. U tim okvirima prostuti bodove protiv ekipe koja ima 16 poraza u 18 utakmica bilo bi katastrofalno.

niz

Dinamo - Slaven  1  1.16
Wetzlar - Eisenach I pol.  1  1.20

Ulog: 28€ Koeficijent: 1.39
Rez: 38.92€

Dinamo ne blista, ali pobjeđuje. Rijeka i Split u prošlim kolima izgledaju kao teži protivnici od Slavena, koji redovno bodove ostavi još na naplatnim kućicama. Rijeka je još relativno blizu, pa sumnjam da će si domaćin komplicirati situaciju. # Wetzlar je ekipa kojoj je na Europskom prvenstsvu najviše porasla cijena. Wolf, Fath i Kohlbacher su bili bitni dijelovi Njemačkog čuda, pa kada im se dodaju Mirkolovski, Joli, Lipovina, Ferraz, nije čudo da su u konkurenciji za Europu iduće godine. Gosti su još van zone ispadanja, ali veliki su kiks napravili domaćim porazom od Lemga, za kojeg su se spremali tijekom pauze, pa će imati puno problema izboriti opstanak. Prošlo kolo -11 kod Gummersbacha, a Wetzlar je kvalitetnija ekipa, i bodovi su im nužni za izboriti Europu.

rizik

Cherno More - Montana ODG Ne  1.45
Willem II - Ajax  AH+0  2  1.275

Ulog 10€  Koeficijent: 1.84
Rez: 10€

Manjak kvalitete, početak drugog dijela, loši tereni, a rezultat je da je domaćin u tri utakmice ostao bez postignutog gola, dok u dvije nije ni primio. Gosti su igrali protiv prve dvije ekipe na tablici, i oni ostali bez postignutog gola, a primili su samo jedan. Da će obje ekipe zabiti prvi gol u istoj utakmici izgleda malo vjerojatno. # Ajax je sada u ulozi progonitelja, i izgleda bolje nego kada je branio prednost. Domaćin je sa druge strane u borbi za opstanak, i teško se nose protiv jačih ekipa. No, domaći teren, bunker domaćina koji nije jednom izdržao, pa remi kao osigurač.