19. 04. 2015.

zaboravljeno

NEC - Almere  1  1.28
Kiel - Szeged H-2,5  1  1.30
Steaua - Otelul  1  1.14 stiže plaća momci. Morao čovjek i penal promašiti u zadnjoj minuti.

Ulog 1/10  Koeficijent: 1.90  Bet 365
Rez: 0

Ovo sam u žurbi zaboravio.

sistem

Empoli - Parma  1  1.58
Lemgo - Gummersbach  1  1.50
Elverum - Fylingen  1  1.71
Bodo - Odd Grenland  2  1.90

Ulog 2/10  Sistem 2/4  888sport
Rez.0

Parma je bljesnula, no mali broj igrača za ovaj nivo, utakmice svaka tri dana kako bi se nadoknadile zaostale mislim da su za ovu ekipu previše. Empoli vrlo solidan, no izgubio dva gostovanja kod lidera lige. Danas se treba vratiti dobrim navikama. # Njemački rukome, ovo je malo navijački tip, iako mislim da ima i podlogu. Lemgo je jedna od institucija, no danas zbog nekih krivih odluka u teškoj situaciji, Pojačali se, i sada su na pragu opstanka. Gosti tu redovno gube, a i mislim da su već polako nemotivirani, a domaćinu je "biti ili ne biti". # Elverum je prošle godine osvojio, a ove krenuo loše zbog ozljeda i nekih drugih stvari. Malo po malo vratio se prema vrhu. U prvoj utakmici play off-a dobio u gostima uvjerljivo. Kada su kompletni i motivirani, mislim da su bolji od gostiju. # Bodo se prošle godine borio do zadnjih kola za opstanak, a gosti su završili treći i plasirali se u finale kupa. Ove godine razlika izgleda i veća. Gosti su, po meni, veći favoriti nego to koeficijent govori. U prva dva kola Bodo 0 bodova, gol razlika 2:6, gosti 6 bodova i gol razlika 4:1, uz napomenu da su u gostima dobili prošlogodišnjeg prvaka Molde-a, koji je opet u gostima dobio Bodo.

niz

Cedevita - Budućnost  1  1.25
Partizan - Mladost  1  1.22

Ulog 2.42  Koeficijent: 1.53  Bet365
Rez. 3.70

Nakon jučerašnje izvedbe, domaćin u prednosti, kako motivacijskoj tako i atmosferom. Širi roster, u ovakvim gustim utakmicama znači puno. # Ne volim tu igrati ovakve lige, no ako nema "dogovora u vezi isplate plaća", ovako nešto bi moralo proći.

nogomet

Chievo - Udinese PiliK  x  1.53
Man. City - West Ham  1  1.28
Granada - Sevila  x2  1.19

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.33  Bwin
Rez: 2.33

Chievo tvrdo ko kamen. U 6 utakmica primili 1 gol. No, lakše im ide u gostima, a danas mi se čini da bi i domaćin i gost potpisali x jer bi puno značio u borbi za opstanak. # Man. C nije u dobrom ritmu, Pellegrini ne kontrolira svlačionu jer svi znaju da je bivši na kraju prvenstva, no igraju doma, bodovi važni za ligu prvaka iduće godine inače bi još netko mogao nastradati. # Sevila igra odlično, i čeka ih uzvrat u Rusiji, no u borbi za ligu prvaka iduće godine imaju šansu i kroz domaće prvenstvo. Granada vrlo loša, i ne vidim način da Sevila izgubi ovakvu utakmicu.

rani početak

Telekom Bonn - Tubingen  1  1.20
Roma - Atalanta  1  1.44
Fayenord - GA Eagles AH-1,5  1  1.45 ili može. Školica kako namjestiti tekmu.

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.55  Bet365
Rez:

Bonn u borbi za četvrto mjesto koje donosi domaćinstvo protiv Ulma u četvrtfinalu doigravanja. Gosti pri dnu, ali u dobroj situaciji za ostanak. Koliko je to važno domaćinu govori skor na domaćem terenu u ligi gdje su dobili 12 i izgubili samo 2 utakmice. # Roma je pala kada su zaostali za Juventusom, ali sada se dižu, a "crvena krpa" je Lazio jer bi mogli završiti ispred njih. To ne mogu dozvoliti. # GA je u nizu od 7 poraza, a idu na noge goropadnom Fayenordu. Ne može to dobro završiti za njih.