03. 03. 2015.

niz

Rhein Neckar Lowen - Kiel  2  1.60

Ulog 1/6  Bwin
rez:0

Ovo se igra sutra, ali koeficijent pada, pa da iskoristim ovaj koji nije često na Kiel. Kiel mislim da je favoriti iz više razloga. Prošle ih je godine u ovoj fazi Lowen izbacio iz završnog turnira kupa, pa im je motiv veći, a kup u Njemačkoj shvaćaju ozbiljno kao i ligu prvaka, ako ne i ozbiljnije. Drugi razlog je što je forte Lowena na krilima, a oni ipak ovise o ekipi, a Kiel im neće dati previše prilike za lake golove. Treći razlog je što Lowenu ne igra Guardiola koji im je najvažniji obrambeni igrač, a Petersson će igrati iako je ozlijeđen, a on od vanjskih uz Du Rietza igra najbolju obranu. Schmidt i Mensah Larsen ne igraju obranu pa će više morati igrati Kneer koji je u napadu sterilan. Osim toga kada vidim vanjsku liniju Kiela, uz dužno štovanje odličnim igračima Lowena, no nitko od njih ne bi bio pojačanje uz Jichu, Canellasa, Duvnjaka, Laugea, Palmarssona, Vujina i Weinholda.

niz

Morton - Stirling  1  1.27
Aalen - Hoffenheim DNB  2  1.19

Ulog 1/6 Koeficijent: 1.51  888 sports
Rez: 1.51

Morton u borbi za viši rang, Stirling otpisan, a danas i oslabljen neigranjem 5 igrača. Aalen predzadnji u drugoj ligi, slabe igre, loš niz. Hoffenheim solidan u Bundesligi, a ovo je dobra prilika da uzmu od saveza milju € za plasman u četvrtfinale. Za njihov budžet to su ozbiljni novci.

niz

Bari - Catania  1x  1.22
Brescia daje gol (Modena)  1.30

Ulog 1/6 Koeficijent: 159 .Bet365
Rez: 0

Bari dvije pobjede u nizu, Catania 0:2:10 u gostima, a danas bitno oslabljena. No u grčevitoj borbi za opstanak nula kao realna opcija. Modenina obrana zbog ozljeda u zadnje vrijeme propusnija, primili gol u zadnjih 5 utakmica. Brescia zabila bar jedan u 4 od 5.

niz

Modo - Orebro  2  1.65

Ulog 1/6 Bwin
Rez: 0

Identična situacija kao kod Finaca. Orebro ima dobru šansu u zadnja 2 kola pobjedama osigurati mjesto koje donosi prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Domaćinska ekipa kojoj je to vrlo važno. Modo otpisan, priprema se za play out, ova mu je utakmica nevažna.

niz

Vaasan - HIFK  2  1.60

Ulog: 1/6 Bet 365
Rez: 0

Vaasan je otpisan, dok je HIFK u borbi direktan ulazak u play off što im daje vremena za pripremu i ne moraju igrati dodatne tvrde utakmice gdje postoji mogućnost ozljeda, a i dodatnog umora. Ako ovo danas ne pobijede, male su im šanse.

sustav

Dinamo - Istra  1  1.25
Galatasaray - Manisaspor  1  1.20
Zagreb - Borac (BL)  1  1.08

Ulog 1/6  Koeficijent: 1.62  HL
Rez: 1.62

Ovo je stari sustav klađenja koji sam malo modificirao. Bazira se na pogađanju koeficijenata preko 1.50 dva od tri puta (ili bolje). U tom slučaju daje zaradu od 30-ak % po nizu.