31. 08. 2015.

niz

Pereira - Makarova 2  1.13
Dodin - Janković  2  1.11
King - Vinci  2  1.14

Ulog 1/12  Koeficijent 1.43  bwin
Rez: 0

Pereira igra samo na zemlji, a razlog je način igre, koji se sastoji u trčanju, i beskrajnom rolanju po mogućnosti dubokih loptica, i čekanja da protivnica "uđe u menopauzu". Na betonu to ne pali, i nema se vremena postavljati pod lopticu, naročito protiv igračice tipa Makarove čija snaga udaraca na betonu radi razliku. Makarova je na prošlim turnirima pokazivala znake da ima problema sa nogom, no imala je 2 tjedna bez mečeva, a ovdje brani polufinale pa vjerujem da je to razlog tempiranja forme. # Dodin je ITF razina, i sa 19 godina, 128-mo mjesto govori da talent postoji, no Janković je za nju u ovom trenutku daleko prekaka protivnica. # King je u najboljim danima dospjela do 50-og mjesta, dok je na GS turnirima ispadala uglavnom u prvim kolima, ako joj se nije poklopio ždrijeb sa nekom kvalifikanticom. Vraća se na terene nakon pauze od godinu dana zbog operacije kuka, i odigrala je 4 meča prije ovog, i 3 izgubila. Vinci bi bila favorit i da je King fit.

rizik

Lu - Kukushkin  2  1.55
Friedsam - Kanepi  2  1.28
Basilashvili - Lopez  2  1.38

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.7 bwin
Rez: 2.7

Prva dva para su u biti oklade protiv igrača/ica koji su ozlijeđeni, pa je oklada u bwinu, bez obzira na koeficijente jer ta kladionica nakon što meč počne, predaju vode kao dobitnu okladu. Ako su Lu (leđa) i Friedsam (gležanj) skrpani, nisu u optimalnom stanju, a protivnici su im favoriti i u normalnom meču, no za igrača koji nije fit, meč na betonu sigurno nije "lječnička preporuka", pa vjerujem da su ovdje kako bi pokupili solidan ček za poraz u prvom kolu. # Basilashvili je iznenadio Lopez u Wimbledonu, no sada je taj faktor puno manje vjerojatan. Lopez izgleda bolje, pobjeda protiv Nadala ga je vjerojatno "digla", a Basilashvili u kvalifikacijama nije djelovao uvjerljivo. Previše izgubljenih servisa protiv igrača kao što su Krueger i Fabiano.

sistem

Bolelli - Goffin 3,5 seta over  1.72
Pouille - Donskoy 3,5 seta over  1.50
Stakhovsky - Millman  3,5 seta over  1.50

Ulog 1/10 sistem 2/3  bet365
Rez: 0,75

Bolelli ide uz bok Verdascu, jer na GS turnirima jednostavno ne zna odigrati meč u tri seta. I kada gubi od Ferrera na zemlji, ili Nishikoria na travi, igra se 5 setova. Goffin je odličan, i favorit je, no Bolelli je uzeo set i Federeru u Australiji, a i ovdje mi se čini da bi ovaj meč mogao biti dugačak, i vrlo kvalitetan. # Pouille i Donskoy su top igrači na bržim podlogama, ali na challenger razini. Ovdje vide šansu jedan u drugome za drugo kolo, koje je za njih uspjeh, a i svakako financijski više nego interesantno, i neće odustati samo tako. Očekujem veliku borbu, a nečija glatka pobjeda mi se čini malo moguća. # Millman je ove godine napravio iskorak, i odličnim igrama na challenger razini dospio među top 100 igrača. Vrlo korektan igrač kojeg bi za one koji ga nisu imali prilike gledati usporedio sa Kudlom. Nema nekog udarca kojim se izdvaja, no vrlo stabilan, i konstantan. Sve što Stakhovsky nije. No, sa igračem tog tipa nema prilike igrati često, i imati će problema sa miksanjem Ukrainca. Sa druge strane Stakhvosky iz turnira u turnir, iz meča u meč, a i u toku mečeva jedinu konstantu ima u oscilacijama. Može odigrati odlično turnir, meč ili gem, ali to za idući ne znači ništa. Vrijedi isto kao i za prijašnji meč, vide priliku jedan u drugome za drugo kolo, pa miriši na veliku borbu.