07. 07. 2016.

ponovo Iskon

Jučer se ponovo dokazalo da je "druga teniska liga" nepredvidiva, i kako ima malo suvislih informacija vrlo je teško posložiti kockice. No, bolje je koncentrirati promašaje u jednom danu, i ponovo pustiti ITF turnire i challengere na miru. Isprika zbog kratkoće, ali još uvijek sam u klinču sa Iskonom, pa se snalazim u gostima sa internetom, stoga još par dana neću biti u mogućnosti normalno funkcionirati. Ujedno isprika suradnicima na čije mailove nisam odgovarao promptno, i molba za razumijevanje dok ne riješim internet.

ziceri

Serrena W. - Vesnina  1  1.083
Novi Zeland - Francuska  2  1.055

Ulog: 24.6 Koeficijent 1.15 bet365
Rez: 28.29€

Ovo ne bih komentirao jer radi se o mečevima u kojima je razlika više nego jasna. Možda koeficijent ne izgleda nešto, ali sa druge strane "baciti" 15 % kada nešto "ne može završiti drugačije", a nakon 3/4 pokušaja rezultira udvostručavanjem uloga meni ne djeluje pametno. Istina je da je svaki promašaj vrlo skup, ali zato se u ovoj kategoriji i nalaze parovi kod kojih je svaki drugi rezultat van pameti, a to se ne događa često.

sistem

Brondby - Valur 2,5 over  1.45
Shirak - Dila Gori  x2  1.65
Beitar - Sloboda  1  1.44

Ulog 9€ sistem 2/3 bwin
Rez: 2.73€

Islandska liga je "overaška", a ekipe nemaju naviku parkirati autobus. Kod Brondbya je dovoljno reći da ih je preuzeo Zorniger, za one koji prate moj blog duže, poznato ime koje je treniralo Stuttgart, i čiji je nogometni svjetonazor suludo agresivan. Ekipa koja je pogledala prvi meč piše da je rezultat 4:1 skroman, i da je moglo biti još barem toliko golova na obje strane. # Lokalni poznavaoci prilika navode očajno stanje u Armenskom nogometu, a dokaz su rezultati Pyunika koji je izgubio od predstavnika Gibraltara, dok Alashkert nije uspio pobijediti predstavnika Andore. O rangu Dila Goria govore primjeri u kvalifikacijama zadnjih godina, a najviše ih pamte u Splitu, gdje su dobili Hajduk 1:0, ali dobijali su i na Cipru, a igrali neriješeno sa Aalborgom u Danskoj. Prva je utakmica završila samo 1:0, pa se gosti nesmiju opustiti, a ova uloga im više odgovara. # Očevici kažu da je prva utakmica (0:0) protekla u vrlo opreznoj igri, u kojoj je jasno da je Beitar bolja ekipa, a Sloboda se branila i obranila. Tradicionalno Izraelske ekipe bolje izgledaju na svom terenu, a do izražaja bi trebalo doći i neiskustvo Tuzlaka u ovakvim situacijama.