31. 05. 2015.

rizik

Sassuolo - Genoa 2,5 over 1.47
Sarpsborg - Stabaek  1,5 Over  1.24
Debrecen - Gyori  1  1.15

Ulog 1/10 Koeficijent 2.10 888sport
Rez:0

Dvije napadački orijentirane ekipe u utakmici bez velikih uloga. I zadnji mečevi, i međusobni mečevi, i situacija govore over. # Stabaek ima mladu i vrlo poletnu ekipu, i golijade su standard. Sarpsborg nema tu kvalitetu, ali niije sramežljiv, i kod njih pada dosta golova. Gotovo nemoguće zamisliti utakmicu bez golova. # O Debrecenu i Gyoriu već rečeno.

rizik

Sturm - Ried  1  1.57
Lech - Pogon  1  1.28
Suduva - Sialuiai  1  1.18

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.38 Bet 365
Rez:0

Sturm završava uspješnu sezonu pred punim stadionom, dok gosti dolaze opušteni, do mjere da ih ne vodi trener koji ih je vodio kroz sezonu (jer odlazi iduće sezone). Domaćin pobjedom osigurava treće mjesto, i nije nekakav presing, no ipak motiv je tu. # Lech u borbi za naslov, dok gosti nemaju motiva. # Između Suduve koja se bori za Europu i gostiju koji su u borbi za opstanak je razlika ogromna. Mislio sam odigrati hendikep, ali granica stalno raste, a koeficijent pada, pa da ne pretjerujem, ovo je za popunu sasvim OK.

rizik

Motherwell - Gl. Rangers  1,5 Over 1.25
Gruzija - Portugal  2  1.25
Kielce - Kiel  54.5  Over  1.34 

Ulog 1/10  Koeficijent. 2.09 Bwin
Rez:0

Svi su očekivali Rangerse u prvoj ligi iduće godine, no teško će do toga. Izgubili su doma 3:1, ali mislim da se neće predati. Pokušati će iznenaditi, a za to trebaju zabijati, a čini se da onda i primaju, stoga sumnjam da će ovo proći bez golova. # Španjolska i Portugal u borbi za prolazak grupe. Prolazi samo jedan, i Španjolci su nabili Turke, stoga Portugal da bi imao mugućnost prolaza i sa neriješenim rezultatom mora riješiti Gruziju sa hendikepom. # Dvoboj za treće mjesto ne nosi "taj" naboj. Obje ekipe su overaške, i bez obzira na činjenicu da neće ići do daske, dovoljno je kvalitete da se ova granica "mora" prijeći

veselica

Gijon - Sabadell AH-.1,5  1  1.85
Debrecen - Gyori 3,5 Over  2.75
Neustadt - Altach  1  2.20
Jagielonia - Gornik  1  1.85
Wawrinka - Simon 3,5 Over  1.64
Ivanović - Makarova H-3,5  1  1.93

Ulog 1/10  Sistem 3/6  888sport
Rez:1.78

Za kraj još jednog mjeseca u plusu, nešto što rijetko radim, ali danas je baš puno parova sa pričom, i koeficijentima. Gijon u borbi za promociju, očekuje kiks Girone kod Mallorce, a u goste stiže očajni Sabadell, koji je nakon 2 ključne utakmice za opstanak, koje su izgubili, navodno u lošoj atmosferi. # Gyori je zbog dugovanja izbačen iz lige, a kakva je situacija govori da nisu ni žalbu uložili. Danas navodno igraju bez 22 igrača koji su napustili klub, ili odbili ovo putovanje, pa se očekuje golijada, jer stižu sa juniorskom ekipom. # Altach je zadovoljan na četvrtom mjestu, i nema motiva, dok domaćin mora dobiti, i čekati rezultat Admire. Osim toga Altach je vrlo loš na gostovanjima, a koeficijent je za situaciju čudan. # Ni u Poljskoj ne nedostaje nereda navijača, a navodno najgori su obračuni Legijinih i Gornikovih, jer je animozitet, zbog prošlih vremena ogroman. Jagielonia je u direktnoj borbi sa Legiom, pa su navijači gostiju, navodno, pronašli interes u ovoj utakmici da se napakosti mrskom protivniku. # Wawrinka izgleda dobro, no protivnici nisu bili ta klasa. Danas igra sa Francuzom sa kojim ima skor 3:3, i zadnja su 4 meča išla na maksimalni broj setova. # Ivanović je valjda pronašla sigurnost i samopouzdanje nakon klimavih mečeva koje je odigrala u zadnje vrijeme. Ovdje je bila pobjednica, i danas je favorit protiv tenisačice koja je istina ispred nje na rang listi, no zemlja joj nikako nije omiljena podloga.