28. 05. 2015.

Litva

Atlantas - Spyria  1  1.40
Žalgiris - L. Rytas  1  1.34
Paris - ST. Raphael  1  1.10

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.06  Bwin
Rez:2.06

Prošlu utakmicu u obratnim ulogama dobila je Spyria, no Atlantas je igrao sa rezervnom ekipom jer ga je očekivao Žalgiris u finalu kupa. Danas su domaćini, u punom sastavu, i po kolegama iz Litve velika je razlika u kvaliteti. Domaćin je veliki favorit. # Derbi u finalu Litvanskog košarkaškog prvenstva, no po domaćim kolegama velika je razlika između Žalgirisa i gostiju u ovom trenutku. Rytas je po njima prošao u finale jer je Neptunas bio izmasakriran ozljedama, a neigranje u Europi je financijski i igrački limitiralo goste. # Paris je zahvaljujući Dunkerqueu uspio napokon doći do vrha, i mislim da ga neće ispuštati. Potvrda naslova protiv solidnih gostiju, ali koji ipak ne spadaju u istu klasu. 

rizik

Benčić - Keys 20,5 Over  1.72
Tajfun - Rogaška  1  1.28

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.20 Bwin
Rez:

Benčić i Keys su vrlo mlade, i vrlo perspektivne. No, kao i sve mlade igračice oscilacije su bitan faktor. Malo je finese i pameti u njihovoj igri, već uglavnom se igra bazira na jakom udaranju, i taktici "wiener ili pogreška". No, kod obje je zajednička borbenost, i glava pobjednice, pa bi ovo lako moglo u 3 seta, a obzirom da nerijetko igraju tie-breakove, ovo ima prolaz i u dva seta. # Slovenska košarka, iznenađujuće finale doigravanja. Čini se da je Tajfun slomio protivnika, i danas ima priliku završiti seriju i izboriti ABA ligu. Kroz sezonu su bili znatno kvalitetniji, na domaćem terenu samo 2 poraza u sezoni, a danšnji gosti ih je zadnji put ovdje pobijedio prije 3 godine. Kada se uzme u obzir da gosti igraju sa 8 igrača, a ovo im je 6-ta utakmica u 2 tjedna, onda je to dodatna prednost za domaćina.

još tenisa

Goffin - Giraldo 3,5 Over 1.66
Troicki - Bolelli  3,5 Over 1.53

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.54 888sport
Rez:

Dva izjednačena meča, u kojima su Goffin i Bolelli lagani favoriti, no protivnici su im u zadnjim mečevima odigrali solidno, sakupili par pobjeda, a nema ništa bolje za samopouzdanje od toga. Čini mi se da će biti borbeno, i da tu nitko neće lako proći u tri seta.

tenis

Janowicz - L. Mayer  2  1.35
Chan/Davis - Shvedova/Dellaqua  2  1.22
Garcia/Srebotnik - Liang/Jovanovski  1  1.22

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.01  Bwin
Rez:2.01

Poljak spada u kategoriju "dečki iz Jankomira",i to utječe na njegove rezultate sve jače. Nagovijestio je veliku karijeru prije par godina, no izgubio se u svojim lutanjima, pa mi se čini da je pred Mayerom puno lakši zadatak  nego u prvom kolu. Vrlo nestabilni, greškama u seriji sklon igrač, protiv tipičnog zemljaša, koji ima čvrstu igru iza servisa, i ne pretjerano kvalitetnu na returnu, ali to će i onako obaviti Poljak. # Dva uigrana para koja se nadaju velikom rezultatu u Parizu, protiv dva para koja igraju prvi put, a čine ih solidne igračice u paru, no ne vrhunske, i jednako solidne igračice singla, koje su i toj konkurenciji ispale.