14. 04. 2015.

za gušt

Zagreb - Našice Nexe H-5  1  1.55
Budućnost - Cedevita  H-6,5  2  1.53
Vaxjo - Skelleftea  5,5 Under  1.28

Ulog. 1/10  Koeficijent: 3.05  Bet365
Rez: 0

Razlika između ovakog Zagreba i Našica jednostavno je veća od 5 golova. Ako manju minutažu i dobiju Horvat, Stepančić, Valčić i Ivić, igrači koji će ih nadomjestiti su za ovu ligu "svemirci". Cedevita se uglavnom lagano obračunavala sa Crnogorcima. Ovo je utakmica velikog naboja jer se igra za Ligu prvaka iduće godine. Očekujem da bude tvrdo, izjednačeno. Vaxjo i Skelleftea u međusobnim susretima rijetko dođu do 4 gola. Domaćin zna da se ne smije natpucavati sa protivnicima, i do sada to provode u djelo kako treba.

nogomet

Dag&Red - Luton  2+  1.40
Walsall - Crawley  3,5 Under  1.20
Atletico (M) daje gol  1.33

Ulog 1/10  Koeficijent. 2.23  Bwin
Rez:0

Za D&R nevažna utakmica, za Luton jedna od presudnih u borbi za play off. Iznad prosjeka po postignutim golovima, prosječne obrane. # Walsall 4 boda iznad "zone sumraka", Crawley izjednačen sa ekipama koje su na rubu. Domaćin ne želi izgubiti, a bod bi i gostu bio puna šaka brade. Ne bi trebalo biti "naganjanje". # Real, ako izađe u ovom sastavu ima problem jer Bale, James "glume" da igraju obranu, Ronaldo i Benzema ni to. Modrić i Kroos imaju obaveznu igru, ali ne mogu zakrpati sve rupe ispred zadnje linije. Domaćin ima napadačkog potencijala za kazniti.

svega po malo

Stevenage - Portsmouth AH0  1  1.55
Perez Garcia - Kovinić prvi set 8,5 under  1.74
CSKA - Panathinaikos h-12,5  1  1.88

Ulog 2/10  Sistem 2/3  888sport
Rez: 1.95

Sve govori o pobjedi Stevenagea, osim ozljeda kojih imaju puno, pa sam stavio x kao osigurač. # Perez Garcia bi ovo gledala na TV da nije domaća "tenisačica". 763-ća na listi, gubi i od ne rangiranih igračica. Kovinić je ovo dobra prilika da potvrdi ulazak u prvih 100. Ispod ove granice je u zadnjih par tjedan ostavljala Cirsteu, Petković, Mc Hale, Kiick, pa ne vidim način da domaća tenisačica osvoji 3 gema u prvom setu. Upitna su i u meču. # CSKA je složen i plaćen za naslov. Do sada su se šetali kroz natjecanja, a sada počinje ono pravo. Morati će igrati i obranu. Pao daleko od ekipe koja je bila favorit za naslov, ili barem za final four. Prošle godine rosteri su bili puno izjednačeniji, pa je CSKA u Moskvi u tri utakmice pobjeđivao sa najmanje 26 razlike.