05. 03. 2016.

niz

Vardar - Montpellier  H-2,5  1  1.32
Salzburg - Grodig  1  1.18

Ulog 20€ Koeficijent: 1.56
Rez: 31,20€

Vardar je u prošlom kolu napravio većinu posla, pa bi kiks na ovoj utakmici bio van pameti. Radi se o poretku u grupi, i ako dobiju, protivnik u 1/8 finala biti će Wisla ili Zagreb, uz prednost uzvrata na svom terenu (ovisno o rezultatu Lowena u Barceloni), dok bi poraz donio lako moguće Kiel. Montpellier je zacementiran na 6-tom mjestu, i ova im utakmica rezultatski nema nikakav značaj, pa bi uz od prije ozlijeđene igrače, po najavama mogli odmoriti i smanjiti minutažu nekim igračima koji nose veliki teret gustog rasporeda sa smanjenom rotacijom. I onako ne djeluju dobro u zadnjim utakmicama, pa bi ovdje bili autsajderi i u punom sastavu i u formi. 3 razlike izgleda kao minimum. # Salzburg u borbi za naslov sa Rapidom, i u drugom dijelu izgledaju bolje. Grodig je pao u zonu sumraka, i do kraja im slijedi borba za opstanak. No na ovom terenu tradicionalno loše prolaze, a kako je domaćin u prošlom kolu na svom terenu "razmontirao" i Bečku Austriju, ne vidim kako bi Grodig mogao do pozitivnog rezultata. Primaju daleko previše golova, a domaćin je klasa za ekipe od kojih su te golove primali (Admira, Wolfsberger, Ried).

nogomet

Villareal - Las Palmas  1  1.60
Groningen - PSV  2  1.57
Man. city - A. Villa  AH-1,5  1 1.50

Ulog 10€ Sistem 2/3
Rez: 2.15€

Villareal je u gostom i teškom rasporedu, ali su rezultati odlični. Izbacili su Napoli u Europi, izdržali na gostovanjima kod Atletica i Celte, a Levante koji je u rangu Las Palmasa doma dobili lako 3:0. Las Palmas je u zadnja 2 kola izronio iz zone ispadanja, ali pobjedama protiv Eibara, koji kao da je izgubio interes za prvenstvo, i Getafea kojem je to bio 7-mi poraz u nizu. Villareal na domaćem terenu ima 11 pobjeda u 14 utakmica, i 7 od zadnjih 8. Nisu primili gol na 7 utakmica u nizu na svom terenu. Sa druge strane Las Palmas u 14 utakmica ima 27 primljenih golova, pa ne izgledaju kao ekipa koja bi mogla do bod(ova) obranom. A danas su i bez 4/5 važnih igrača. # PSV je u nastavak krenuo sa zaostatkom iza Ajaxa, ali su to stigli, i prestigli odličnim rezultatima, ali i igrama. Za primjetiti je da u zadnje 4 utakmice nisu primili gol (zabili 9), a to im je uspjelo i u Ligi prvaka protiv jakog Atletica. Samo su bod ispred Ajaxa, a uzvrat sa Atleticom je za 10 dana, pa nemaju razloga štedjeti igrače, a kao upitan vodi se samo bek Willems. Groningen ima 3 poraza u nizu, no kod njih je primjetno da te oscilacije idu sa rasporedom. Slabije dobijaju, a protiv top ekipa prolaze loše. Imaju pobjedu protiv AZ-a, i remi protiv Fayenoorda, dok su gubili od PSV-a, Ajaxa 2x, Utrechta 2x, Heraclesa, Vitessea. Očito protiv jačih ekipa ne ide, a danas im stiže po svemu sudeć najjači protivnik. # Man City "tetura" nakon objave da je Pellegrini out na kraju sezone, ali na rubu su plasmana u ligu prvaka iduće sezone, pa je i igračima jasno da je to za klub (ali i za njih) iznimno važno. Za prvim mjestom je razlika poprilična, i teško će do naslova, ali United i W.Ham su na bod zaostatka, pa bi morali zapeti ako žele igrati na velikoj sceni i iduće sezone. Protivnik ne može biti bolji, jer je evidentno da A. Villa nema kvalitetu, ali ni "energiju" kojom bi mogli napraviti veliki niz pobjeda kojim bi eventualno izborili opstanak. Šuška se i o sukobu trenera i nekih igrača, a rezultati kao 0:6, ili laganih 1:3 u prošlom kolu protiv Evertona nisu neka preporuka za gostovanje kod napadački, po mom mišljenju, uz Chelsea najpotentnije ekipe Premiershipa.

razno

Velež - Željezničar  2  1.13
Mc Gregor - Diaz  1  1.20

Ulog 20€ Koeficijent: 1.36
Rez: 0

Velež je na dnu sa 6 bodova, daleko od zone opstanka, pa su klub napustili praktično svi igrači iz prve postave, a igraju sa mladima, i igračima koji nisu uspjeli pronaći novi klub. U prošlom kolu 6:0 u Vitezu. Željezničar je u Europi ugodno iznenadio, no u prvenstvu nisu bili na tom nivou, pa moraju loviti zaostatak ako ponovo žele u Europu. Nejaki domaćin dobra prilika za gostujuća 3 boda. # Irski "psiho" nastavlja lajati, i dobijati, dok je Diaz bio suspendiran (marihuana), pa se vratio, pa se umirovio, pa se vratio, no ne izgleda kao borac koji je bio na vrhu prije 6/7 godina. Ovdje se bori na "short notice", odnosno prihvatio je borbu zbog otkaza, pa nije u top formi, ali mislim da to i nije posebno bitno, jer je Mc Gregor u ovom trenutku za čitavu konkurenciju klasa iznad. Od ishoda čini mi se interesantnije čuti što će sve izgovoriti jedan drugome u ringu. Mlate jezikom obojica kao i rukama i nogama.

ziceri

Kontinen/Nieminen - Fynn/Garanganga  1  1.10 void
Mergea/Tecau - Radinski/Ternar  1  1.05  void

Ulog 30€ Koeficijent: 1.16
Rez: 30€

Ovo ne bih posebno objašnjavao. Vrhunski igrači parova protiv amatera-rekreativaca u meču Davis Cupa. U novom mjesecu početni ulog je zarada iz prošlog mjeseca, a ulog sam "pospremio".