27. 08. 2016.

rizik

Osijek - Cibalia  1  1.57
Leganes - Atletico  1  1.53

Ulog 7,5€ koeficijent 2.40 bet365
Rez: 7.5€

Osijek izgleda solidno, i dobili su sve 4 utakmice u gostima, dok su doma remizirali sa Hajdukom, i izgubili od Rijeke, ali Cibalia nije na tom nivou. Primaju previše golova za bolje rezultate, a danas će biti bez nekoliko igrača, pa je i Mršić ekipu nazvao "šarenim sastavom". # Kada ekipa ima 20-ak kornera, više od 20 udaraca na gol, i iz jedinog udarca na gol u 95-toj minuti primi gol za izjednačenje, onda je teško reći da nisu zaslužili bodove. Danas se vraća i Griezman, pa bi probijanje bunkera trebalo ići lakše.

singlovi

Dijon - Lyon  2  1.775 pinnacle  5€
Temisvar - Cluj 2,5 over  1.80 bet 365 5€

Rez: 10€

Dijon u prva dva kola nije ostavio utisak da im je mjesto u najjačem rangu Francuskog nogometa. Parkirani autobus, i dok drži dobro je, a prema naprijed nisu pokazali ništa. Lyon je na krilima Lacazetta osvoji svih 6 bodova, a nije primio gol. Za ovaj koeficijent mi se čini solidna oklada, kada se uzme u obzir da će Lyon imati posjed oko 70-ak %, i 15-ak udaraca, ako je suditi po prvim utakmicama, pa ne mogu baš ni svi golmani ekipa protiv kojih se kladim imati utakmicu karijere. # Temisvar je ekipu složio za drugu ligu, ali kako je Rapid kažnjen izbacivanjem u najniži rang, 2 tjedna prije prvenstva su saznali da će ipak igrati u prvoj ligi, ali su kažnjeni sa 14 bodova, što znači da su vrlo vjerojatni putnici u niži rang iduće sezone. Obzirom na zaostatak, igraju neopterećeno, a bod im i onako ne donosi ništa posebno. Cluj igra šareno, zna odigrati i prilično tvrdo, ali Temisvar nije ekipa iz tog ranga da bi natjerao goste na defanzivu, pa obje ekipe ciljaju tri boda, što bi trebalo značiti golove.

nule

Nice - Lille  x  2.969  pinnacle  6€
Caen - Bastia  x  3.17 pinnacle 4 €

Rez: 7.82 €

niz

Real AH-1 - Celta  1  1.225 void
Chelsea - Burnley  1  1.25

Ulog 20,4 koeficijent: 1.3 bet365
Rez: 25.5 €

Realu se vraća Modrić, a izostanak Benzeme i Ronalda i nije više nenadoknadiv. Celta je u prvom kolu razočarala, a na ovom gostovanju ne prolaze dobro. # Burnley je dobio Liverpool, ali nevjerojatno zvuči podatak da je Liverpool imao posjed preko 80% i više od 20 udaraca na gol. Dva puta tako nešto mislim da ne može proći. Costa se vratio zabijanju golova, a Hazard, De Bruine, William i ostatak bi morali kreirati dovoljno prilika.