24. 02. 2015.

rukomet

R.N. Loewen - Bietigheim H-8,5  1  1.38
Malmo - Ricoh H-2,5  1  1.40
Metalurg - Zagreb  2  1.12

Ulog 3/10 Koeficijent:2.19 Bet365
Rez: 0

Malmo od trenutka kada su mu se vratili ozlijeđeni igrači ima 4 pobjede i neriješeno. Ricoh gubi redom. Malmo-u je ovo važno jer ih čeka odlučujuća utakmica sa Hammarbyem i žele ju dočekati sa 3 boda prednosti. Ulaz je slobodan, očekuje se puna dvorana, i pobjeda. Zagrebu je ovo važnija utakmica od one u Ligi prvaka jer zaostaje za mjestima koja vode u doigravanje. Ako danas ne pobijede, čini se gotovo.

trebalo bi

Brantford - Blackpool  1  1.44
Ajax ml. - Roma ml.  1  1.53
Rhein N. Loewen - Bietigheim H-10,5  1  1.75
Dodig - Johnson  2  1.75

Ulog 3/10 Sistem 2/4 Bwin
Rez: 1.26

Brantford je u prošlom kolu dobio Bournemouth i skinuo ga sa prvog mjesta. Sada mu dolazi već otpisani Blackpool.  Ajax ima jednu od najboljih škola, igrači igraju drugu ligu, u skupini uvjerljivi ispred Barcelone. Roma se prošvercala na račun pobjede u gostima nad mladosti CSKA koji su otkinuli bod Bayernu. R.N. Loewen je prošle godine ostao bez prvenstva na račun gol razlike. Opet su izjednačeni sa Kielom, a dolazi ima otpisani Bietigheim koji gubi sa više od 10 razlike od Lemgoa, pa Kiela. Mislim da će domaćin ovo shvatiti kao dobru priliku da se bodovno izjednači sa Kielom, i da nabije gol razliku kako bi ih pretekli. Sviđa mi se Dodigova upornost i borbenost, no na žalost u kontinuitetu izostaju bolji rezultati u singlu. Johnson je odrastao na betonu, igra sve konkretnije i konzistentnije, i po meni je favorit protiv Dodiga, veći nego to koeficijenti govore.

tenis

Dimitrov - Krajinović  1  1.10
Ferrer - Sijsling  1  1.12
Karlović - Gabashvili  1  1.40
Andujar - Almagro  2  1.45  HL+
Troicki - Garza  1  1.05

Ulog: 1/10 Koeficijent: 2.63 HL
Rez: 2.63

Veliki favoriti Dimitrov, Ferrer i Troicki. Gabashvili tankira mečeve, otkazuje parove jer je ozlijeđen. Karlović nakon osvajanja vjerojatno malo ispražnjen, no sa njegovim stil tenisa i da mu se ne igra ovaj turnir ovo bi morao proći. Toliko umoran nije, a moglo bi biti kratko. Almagro se vraća. Na prošla dva turnira je naletio na Cuevasa, i bilo je borbeno. Andujar nije na toj razini. No, o tenisu sam već rekao da je to sport razmaženih, cendravih i mušićavih likova (čast izuzecima), i igram ga za male uloge, ili u sistemima.