20. 08. 2015.

sistem

Schmiedlova - Lepchenko AH-2,5  1  1.85
Andreozzi/OBrien - Millman/Saville  1  1.75
Chuang/Hsieh - Babos/Mladenović  2  1.55 neki put baš treba i malo sreće.

Ulog 1/10  sistem 2/3  bwin
Rez: 0

Jučer rečeno o Schmiedlovoj, a uvjerljiva pobjeda protiv solidne Begu daje dodatnu težinu. Lepchenko vrlo solidan prvi servis, i forehand kojim voli, i zna dominirati. Drugi servis i backhand su diskutabilni, no solidna je to igračica, ali mislim, da je Slovakinja u ovom trenutku razina više, a u budućnosti će razlika vjerujem, biti i veća. Za sada je još Schmiedlova "novost" pa koeficijenti ne prate njene rezultate, ali ima 12 pobjeda u zadnjih 13 mečeva, i samopouzdanje joj je ogromno, a obzirom da igrački ne vidim neke mane, to joj je do sada u karijeri bio problem. # 128-mi i 130-ti igrač parske rang liste, protiv 427-og i 1001-og. Nije presudan faktor, no govori o razlici u pristupu natjecanju parova, ali i o iskustvu, i kvaliteti u toj konkurenciji. 11:5 i 34:16 ove godine, protiv 2:5 i 10:10. Millman i Saville su pojedinačno kvalitetniji, no u paru to najčešće nije presudni faktor. Andreozzi i OBrien ovdje imaju ambiciju napraviti solidan rezultat, dok protivnici mislim, ubijaju vrijeme između mečeva u singlu. # Hsieh je bila prva igračica parske rang liste, a najbolji dio karijere je bio par sa Mirzom. Nakon što je Mirza odlučila igrati sa Hingis, Hsieh luta i mijenja suigračice, no nije to više na tom nivou. Chuang je trenutno 60 i neka igračica, i na betonu je ove godine na skoru 4:9, i sa Hsieh će vjerojatno napredovati, ali nemam osjećaj da je to par za vrhunske domete. Sa druge strane Babos i Mladenović na skoru 27:8, a na betonu 12:5, i obzirom da su na vrhu (pre)zrele igračice, čekaju svoju priliku za biti broj 1 na rang listi. Od ozbiljnih turnira kiksale su samo u Indian Wellsu, no Niculescu i Panova su ozbiljan par. Čini mi se da Hsieh više nema toliki natjecateljski naboj, jer sumnjam da bi izabrala Chuang za suigračicu, pa su mi Babos i Mladenović ovdje naglašeni favoriti.

rizik

Karlović - Wawrinka I set H+1,5  1  1.60
Sparta - Thun  2+  1.26
Krasnodar - Helsinki  1  1.20

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.42  HL
Raz: 2.42

Kada je Stanimal u formi i fokusiran, onda je to najljepše što današnji tenis može ponuditi. Bezuvjetna orijentacija na zabijanje poena, hrpetine prekrasnih udaraca sa obe strane reketa...No kada je u svom filmu, onda je to teško za gledati, naročito ako ste se kladili na njega. Ivo sa druge strane, ima što ima, i to redovno isporučuje. Nema oscilacija, i točno znaš što od njega očekivati. A danas očekujem da u prvom setu ovakav Wawrinka neće uzeti servis Karloviću. Sa onakvim returnom, i Čorićev servis mu je bio veliki problem. # Koeficijenti su za broj golova vjerojatno posljedica utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka prošle godine koje su završile 0:0 i 1:0, no od tada se promijenilo i igrača i trenera, a evidentno i filozofija igre kod Sparte. Sada igraju za gol više, zabijaju serijski, no i primaju dosta. Thun sa druge strane protiv jačih protivnika prima previše za ozbiljnu ekipu. Ekipe koje su u zadnjih 5 utakmica zabile/primile 22, odnosno 17 golova. Velika važnost utakmice, pa ću ostati na 2+ gola, iako mislim da će ovo ići na više. # Krasnodar se probija u vrh Ruskog nogometa, i solidna je to ekipa. Helsinki dominira Finskim nogometom, no u Europskim okvirima nisu dorasli protivnicima ranga Krasnodara. Uzvrat se igra na umjetnoj travi koje se domaćini pribojavaju, pa mislim da će danas pokušati riješiti stvari.

strašna ponuda

Jedan listić za kunu, Euro, ili što već jedan. Današnja je ponuda van pameti, i hrpa parova koji imaju value, i nadam se da sam izabrao one prave, no ne mogu odoljeti ne nakrcati jedan listić svega što mi se čini kao dobra oklada.

Robredo - Berdych  AH+3,5  2  1.75
Gruzija - Belgija  2  1.85
Benčić - Safarova  1  1.90
Sparta - Thun 2,5 over  1.80
PAOK - Brondby AH -1,5  2  1.5
Dinamo (M) - Salzburg AH+1  1  1.45
Petković - Halep  2  1.50

Ulog: 1€  Koeficijent: 36