30. 04. 2015.

nogomet

Rayo Vallecano - Valencia  2  1.80
Valerenga - Aelesund  1  1.53
Folo - Nest Sotra  1  1.70 ovo sam sve promašio, ali ne volim crvenu boju na stranici pa ću ostaviti                                               ovako

Ulog 1/10  Sistem 2/3  Bet365
Rez: 0

Rayo je simpatična ekipa, bez neke izražene kvalitete, ali svake godine ostaje u ligi, a igra dobar nogomet. Sigurni u sredini tablice, male riješavaju, dok protiv velikih nemaju baš nekog uspjeha. Valencia me oduševila protiv Barcelone, iako su izgubili, ali su igrali izvanredno. Moraju ovo dobiti u borbi za ligu prvaka, jer je Sevilla jučer pobjedom ponovo zasjela na 4-to mjesto. # Valerenga po predviđanjima spada u vrh, dok su gosti rasprodali nekoliko igrača koji su im bili nosioci igre. Naročito je ranjena obrana, a loš start je otkazom platio trener. U tako kratkom periodu teško je nešto bitno promijeniti, a domaćin je vrlo efikasan. # Ovaj koeficijent ne razumijem. Ne znam puno u drugoj Norveškoj ligi, ali Folo, koji u prva 4 kola ima 3 pobjede i neriješen rezultat, dočekuje ekipu koja ima sva 4 poraza. Vjerojatno je činjenica da je Folo novi drugoligaš utjecala na bookie da im predviđaju borbu za opstanak. No i gosti su se prošle godine spasili u zadnjim kolima, a domaćinu za sada ide sasvim dobro, i motiv i atmosfera su više nego dobri.

rizik

Real - Unicaja  1  1.19
Gent - Anderlecht  2+  1.30
Hacken - Norrkoping  2+  1.22

Ulog 2/10  Koeficijent: 1.89  Bwin
Rez:3.78

Real i Unicaja igraju za prvo mjesto nakon regularnog dijela. Kvaliteta na strani domaćina, u odličnom su nizu, a bitno je zbog polufinalne serije, gdje na trećem mjestu čeka Barcelona, pa bi bilo pametno izbjeći te utakmice prije finala. Unicaja je u prvenstvu odlična, no u Euroligi su pokazali da ipak nisu dorasli vrhunskim ekipama. # Borba za drugo mjesto, i nastavak "ganjanja" Brugge-a. Obje ekipe zabijaju, i međusobno i u na posljednjim utakmicama. Neriješeno mislim da nikome nije prva opcija, pa očekujem golove. # Hacken je prije sezonu/dvije bio redovni overaš, no drugi dio prošle sezone i ovu su krenuli tvrdo. No danas im dolazi ekipa koja se voli nadigravati, ili trpaju, ili im trpaju, pa mislim da bi ovo trebalo ići na više golova.

parovi

Lindstedt/Melzer - Bury/Gabashvili  1  1.50
Fyrstenberg/Mirny - Elias/Sousa  1  1.28
Babos/Mladenović - Klemenshits/Maria  1  1.28

Ulog: 1/10  Koeficijent. 2.47  Bet365
Rez: keširano 2.35

Bury je Bjelorus, oko 800-og mjeta rang liste, i kreće se oko 100-og mjesta rang liste parskih igrača. Melzer i Lindstedt imaju sa drugim partnerima u karijeri velikih naslova, i ako je Melzer zdrav, danas su veći favoriti nego to koeficijent pokazuje. # Elias i Sousa su jedno vrijeme igrali parske mečeve za reprezentaciju, i to bez uspjeha. Sa druge strane dva specijalista za parove koji bi ovo morali dobiti. # Babos i Mladenović u ovoj konkurenciji moraju uzeti "kantu".