09. 06. 2016.

singlovi

Ilves - Kuopio ODG Ne  1.75 7,5€ bet365
Karlović - Sijsling tie break u prvom setu  1.72 7.5 € bwin

Rez: 11.03€

Ilves i Kuopio su visoko na tablici, i nakon nešto efikasnijeg početka, u zadnjim utakmicama igraju tvrde utakmice sa malo golova, u kojima su obrane na visokom nivou. Ilves je na 3 domaće utakmice primio samo 1 gol, dok gosti nisu primili gol zadnjih 5  utakmica. Za ovaj koeficijent dovoljno. # O Karloviću i njegovom servisu na travi nije potrebno lamentirati, dok je Sijsling u prvom kolu na servisu izgubio 5 poena. Ako se tome doda Karlovićev backhand return, vjerujem da je velika šansa da u ovakvom meču neće biti puno prilika za break.

tenis

Ferrer - Sela  1  1.31
Kalashnikova/Shvedova - Kuncikova/Stuchla  1  1.40

Ulog 7,5€ Koeficijent: 1.84 bet at home
Rez: 6.3€

Ferrer možda nije više na razini na kojoj je bio u najboljim danima, ali još uvijek se radi o igraču iz vrha. Iako možda njegova igra nije idealna za travnatu podlogu, u karijeri na travi ima 41 pobjedu i svega 18 poraza. Sela sa druge strane svoj ranking zaslužio je uglavnom na challenger razini, a ovdje je u prvom kolu protiv Novikova na ATP razini zabilježio tek 4-tu pobjedu uz 10 poraza u sezoni. Iako Seli odgovaraju brže podloge, dok je Ferrer ipak na kraju zemljaš prvenstveno, razlika u klasi još uvijek je mislim velika. # Nastavak na Kalashnikovu i Shvedovu, danas protiv igračica koje imaju bolji skor od jučerašnjih protivnica, ali sve njihove pobjede dolaze sa ITF razine, i to uglavnom sa slabijih razina.

niz

Mayer/Oswald - Mergea/Tecau  2  1.28
Grčka - Rumunjska  1  1.22

Ulog 15€ Koeficijent 1.56 bwin
Rez: 23.4 €

Mayer nije parska sila, i na svaku pobjedu ima 2 poraza u karijeri, dok je Oswald solidan, ali ništa više od toga. O Mergei i Tecau govori činjenica da su obojica u top 10 već neko vrijeme, a ovdje igraju zajedno kako bi uhvatili ritam zbog Olimpijskih igara na kojima imaju velika očekivanja. Imaju 70-ak mečeva, što na touru, ali prije 7/8 godina, i u Davis kupu, i ne znam razlog zašto ne igraju zajedno, ali razlika u kvaliteti, i motiv pripreme za OI, čine mi se kao dovoljni razlog da vjerujem da će u ovom meču izaći kao pobjednici. # Europska liga u odbojci, i turnir u Grčkoj na kojem po pisanju domaćih poznavaoca prilika, Grkinje ulaze sa puno motiva, i sa željom da izbore prolazak grupe. Za to im trebaju sve pobjede, a ove dvije reprezentacije su igrale prije par dana na turniru u Mađarskoj, i Grkinje su dobile uvjerljivo sa 3:0, i to sa 20 poena razlike.