24. 05. 2015.

rizik

Brugge - Kortrijk  1  1.20
Cleveland - Atlanta  1  1.20
Hamburg - Flensburg  2  1.30

Ulog 1/10  Koeficijent: 1.87  Bet365
Rez; 1.87

Brugge malo razočaran raspletom, no danas imaju priliku spasiti sezonu i kvalificirati se za Ligu prvaka. U goste dolazi opušteni Kortrijk, bez imperativa. Ako ovo ne dobiju, nisu ni zaslužili. # U ligaškom dijelu Atlanta je izgledala odlično, no kada se digne agresija, obrana i intenzitet u doigravanju onda je puno bolje imati superstarove u ekipi koji uzimaju odgovornost, nego izjednačenu ekipu u kojoj je puno dobrih igrača, ali nitko sa onom "dodatnom dimenzijom". Nakon 2 pobjede u Atlanti, ne vjerujem da će izranjavani domaćin željeti produžavati ovu seriju. Par dana odmora bi im super sjelo pred finale. # Hamburg nakon final foura Europskog kupa nastavlja sa gustim rasporedom. Nemaju više dodatnih motiva u prvenstvu, a stiže im Flensburg koji se bori sa Magdeburgom za Ligu prvaka. Nisam uspio naći potvrdu, ali domaćinu ne igraju Dominiković, Bitter, i Hens od ranije, a danas navodno neće istrčati ni Lindberg, Schroder i Petersson. Takvi ne mogu dobiti Flensburg.

niz

Chievo - Atalanta  1,5 Over  1.30
Vekić - Garcia  2  1.14

Ulog 1/12  Koeficijent: 1.48 888sport
Rez:

Atalanta i inače overaš, dok si sada i Chievo može priuštiti igrati bez pritiska. 2 gola mi se čine kao minimum. # Dona je u crnoj rupi, a ide na ambicioznu domaću tenisačicu. Izgleda mi kao nemoguća misija.

sistem

Wawrinka - Ilhan  27,5 Under  1.85
Ramos - Andujar  H+1,5  2  1.83
Altach - Grodig  2,5 Over  1.60
Lokomotiva - Split  1  1.75

Ulog 1/10  Sistem 2/4  Bwin
Rez:0,57

Wawrinku u ovom dijelu karijere mogu motivirati ovakvi turniri. Ne igra na najvišem nivou, ali ovo je mjesto za velike igrače. Ilhan kada osjeti da je u podređenom položaju, često potone, pa osvoji par gemova. Danas nije u sumnji tko je bolji, i mislim da se Ilhan ne može nositi sa snagom udaraca sa druge strane. # Andujar i Ramos su slični igrači (osim što je Ramos ljevak), no sve što Ramos može, Andujar može bolje. Nakon odlične Barcelone koja je najsličnija uvjetima, Andujar je pun samopouzdanja, a ni međusobni omjer 10:2 neće odmoći. Mislim da ovo neće ići u peti set. # Altach odličan na domaćem terenu, u borbi za Europu, gosti raspucani, i opušteni. Barem 2 gola od domaćina, a i gosti zabijaju redovito, osim Salzburgu. # Split nakon produžetaka, i velikog razočaranja u Srijedu, danas prepolovljen zbog ozljeda i kartona. A i oni koji mogu nisu u idealnom stanju. Domaćinu treba kako bi potvrdio Europu, i mislim da imaju veliku šansu, a u ovim okolnostima koeficijent je preveliki.