25. 04. 2015.

za po putu

Academica - Gil Vicente  1x  1.30
Salzburg - Ried  1  1.22
Espanyol - Barcelona  2  1.26

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.00  Bwin
Rez.0

Academica sa novim trenerom u odličnom nizu, do utakmica sa Portom i Benficom protiv kojih ne mogu. Danas im za osiguranje opstanka treba barem bod, dok gostima igra samo pobjeda, što je plus za domaćina, jer se može postaviti črsto otraga i čekati grešku. # Dvije utakmice u kojima su jasni favoriti, a bodovi trebaju za potvrdu naslova.

niz

C.Zvezda - Cedevita  1  1.32
Ferrer - Andujar  1  1.12

Ulog. 2.76 Koeficijent: 1.48  Bet365
Rez:0

C. Zvezda je i u Europskim razmjerima, i kroz ABA ligu dokazala da je najbolja ekipa na ovim prostorima. Cedevita je ostvarila svoj cilj, a danas idu ekipi koja im ne odgovara jer pod košem, koji je sa Bilanom i Baraćem njihov forte imaju Marjanovića. Osim toga domaćin igra obranu koja je za Cedevitu veliki problem, fizički je nadmoćan na skoro svim pozicijama, i imali su par dana više odmora od gostiju koji su igrali vrlo zahtjevnu petu utakmicu u Podgorici. # Ferrer nadmoćan, ne samo protiv Andujara, koji je dobar, ali ne i  više od toga igrač na zemlji.

nogomet

Modena - Crotone  2,5 Under  1.50
Vicenza - Varese  1  1.40
Heerenveen - Willem II  2,5 Over  1.53
Sociedad - Villareal  AH0  1  2.10 void
Rotherham - Norwich  2  1.61

Ulog 2/10  Sistem 2/5  Bet365
Rez:0.28

Modena i Crotone u borbi za goli život. Inače tvrdi i neefikasni, a u ovakvoj utakmici svaki rizik zakonski zabranjen. # Vicenza na pragu promocije u viši rang, dok su gosti zacementirani na dnu, i otpisani. Razlika u kvaliteti velika, razlika u motivu ogromna, igra se na domaćem terenu, ako ovo ne dobiju niti ne zaslužuju Serie A. # Nizozemci, dvije ekipe inače efikasne, sa izostanicima u obrani, utakmica bez velike važnosti. Golovi bi trebali biti zajamčeni.# Sociedad je na domaćem terenu druga ekipa. Kvalitetom spadaju u gornji dom, no "genijalac" Moyes ih je uspio dovesti u situaciju da im opstanak još nije siguran. Gosti stižu u lošem nizu, sa pola ekipe. Imaju 14 igrača, a ostalo su klinci iz druge ekipe. # Rotherhamu su predviđali prije početka prvenstva ispadanje, no ostanak bi već ostvarili da ih nisu kaznili sa 3 boda. Sada imaju bod više, utakmicu manje, i bolju gol razliku od Millwala koji je u mulju. Preko tjedna ih čeka "odlučujuća" utakmica sa Readingom kod kuće, pa se očekuje da će danas igrati "pod ručnom", a da će se ključni igrači poštedjeti. Norwich je u odličnoj seriji, i da nije nesretnog poraza od Middlesbrougha, za koji svi kažu da je nezaslužen, već bi bili u dobivenoj situaciji za promociju. Ovako, danas su im 3 boda imperativ, no igraju odlično i puno su bolji od domaćina.

rizik

Coventry - Crewe  3,5 Under  1.30
Wolfsberger - Grodig  1,5  Over  1.21
Odd - Mjondalen  1  1.35

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.12  888sport
Rez:0

Coventry teoretski još ugrožen, stoga danas ne bi smjeli izgubiti jer u zadnjem kolu gostuju kod ugroženog Crawleya, a svakako ne bi željeli u takvoj utakmici imati imperativ. Gosti samo 2 boda od mulja, a u zadnjem kolu dočekuju nezainteresirani Bradford. Bod bi danas za obje ekipe bio puna šaka brade, a igraju "ko zabije, dobije" zadnjih 5 kola. # Wolfsburg i Grodig glavama već u polufinalu kupa za par dana. Danas se očekuje odmaranje glavnih aduta, i utakmica bez taktičkih nadmudrivanja. # Odd uz Molde, Rosengorg i Valerengu u borbi za najviše pozicije, dok su gosti novi prvoligaši koji su protiv osrednje konkurencije ostvarili do sada solidne rezultate. Današnji domaćin bi im trebao biti preveliki zalogaj.