12. 08. 2016.

nule

Red Star - Brest  x  2.92  5€ pinnacle
Amiens - Niort x  2.95  pinnacle
Tours - Strasbourg  x  2.90 pinnacle

Rez: 15€


niz

Španjolska - Francuska  1  1.25
Bastia - PSG  2  1.28

Ulog 15€ Koeficijent: 1.60 bet365
Rez: 24€

Zakomplicirao se vaterpolski turnir, jer Srbija neće biti u vrhu svoje grupe, pa bi prva dva mjesta u ovoj grupi mogla biti nezgodna. Sa druge strane, ako Španjolska danas izgubi, u zadnjem ih kolu čeka C. Gora, protiv koje ne mogu računati na bodove sa sigurnošću, pa bi mogli čak i ispasti. Kako Srbija sa Australijom igra nakon njih, vjerujem da ipak neće kalkulirati, već pobjedom osigurati prolazak u doigravanje, a u zadnjem kolu pokušati izbjeći Srbiju. Iako Francuska nije više kanta za napucavanje, ipak se radi o najslabijoj ekipi u grupi. # Kada ekipa u pripremnim utakmicama utrpa po 3 gola Realu i Interu, a po 4 Leicesteru i Lyonu, jasno je da će odlazak Ibrahimovića preboljeti bez problema. Radi se o prijateljskim utakmicama (osim Lyona), ali i o puno boljim obranama od Bastijine. Ben Arfa, Pastore, Lucas, Di Maria, Veratti, Matuidi, Motta, Rabiot, Krychowiak PSG-ov je izbor u veznom redu, i nije neko otkriće da će najveći problem biti osigurati mir u svlačioni, i sve te igrače držati zadovoljnima, jer ne mogu svi igrati. Naprijed Cavanni i Jesse djeluju tanko, ali i bez njih su postizali golove ponajboljim ekipama u Europi.

rizik

SAD - Švedska I pol 1,5 under 1.40
C. Gora - Norveška AH-2   2  1.35

Ulog 5€ Koeficijent: 1.90 bet365
Rez: 4.50 €

Ženski nogometni turnir, i utakmice na ispadanje, u kojima ne bi trebalo biti velikog rizika. Švedsku je Brazil razmontirao, ali u ostalim utakmicama Šveđanke su defanzivno djelovale solidno. Amerikanke su u nevažnoj utakmici igrale 2:2 sa Kolumbijom, ali u izmjenjenom sastavu jer su već osigurale doigravanje, a u ostale dvije utakmice nisu primile gol, ali nisu ni razbijale protivnice. Mislim da bi moglo biti tvrdo, i u prvom dijelu sa malo šansi i golova. # C. Gora je bez šansi za prolazak grupe, ali igrama to i onako nisu ni zaslužile. Po izvještajima, sporo i neinventivno u napadu, pa ni solidna obrana nije mogla iznijeti teret niti protiv Angole, ili Rumunjske koja igra jednako loše. Norvežanke su prvakinje Europe, Svijeta, a i važeće Olimpijske pobjednice, a nakon poraza u prvom kolu protiv Brazila, igraju sve bolje. Današnjom pobjedom osiguravaju doigravanje, pa osim kvalitete, i motiv je neusporediv.

singlovi

Hrvatska - Italija  17,5 under  1.66 5€ bet365 :-) :-) :-)
Goteborg H-1,5 - Falkenbergs  1  1.689 5€ pinnacle

Rez: 6.75€

Nastavak undera na Hrvatsku. Kod Tucaka Hrvatska ima problema sa napadom, a danas ih čeka odlična Italija, sa Tempestiem, pa kako do sada nisu zabili više od 7 golova, ne vjerujem ni danas da bi mogli preko toga. Sa druge strane, obrana ne izgleda loše, a 9 golova primljenih protiv Španjolske izgleda loše, ali sredinom zadnje četvrtine bilo je 6:4. # Goteborg je u euforiji, jer su se probili u doigravanje za Europsku ligu u kojem ih čeka Qarabag, ali igra se za 6 dana, a trebaju im bodovi kako bi ostali u borbi za vrh, i plasman u Europu i iduće sezone. Falkenbergs je 10 bodova iza zone spasa, pa ni oni mislim ne očekuju podvig, obzirom da su u 17 kola osvojili svega 8 bodova, a po viđenom, ekipa jednostavno nema kvalitetu za ovaj rang natjecanja.