20. 12. 2015.

niz

Ajax - De Graafshap AH-1 1.26 void
Benfica - Rio Ave  1,5 over  1.28

Ulog 1,3 Koeficijent 1.61
Rez: 1.67

Ajax ovom pobjedom godinu završava na čelu tablice, a na zadnje 3 domaće utakmice rezultati su 6:0 Roda, 5:1 Cambuur, 5:2 Heerenveen. Gosti zakucani za dno, i sa svega 5 bodova, a od tuda se teško može vidjeti opstanak. U prošlom su kolu doživjeli još jedan hladan tuš, jer su uspjeli izgubiti od raspadnutog Twentea unatoč vodstvu i igraču više. Sve osim lagane pobjede domaćina bila bi senzacija. # Benfica na domaćem terenu vrlo efikasna, a dolazi im najefikasnija ekipa na gostujućim terenima. 2 gola izgleda kao minimum.

singlovi

Ajax - De Graafshap AH-2,5 1  1.95
Hamburg - Magdeburg AH-1,5  1  1.87

Rez: 1.87

O Ajaxu već sve rečeno, a koeficijent na uvjerljivu pobjedu poletnog domaćina, protiv potonulog gosta čini mi se neodoljiv. # Hamburg je u zadnja tri kola podsjetio na dane kada su tu igrali Vori, Duvnjak, Lacković, Lijewski... Uvjerljivi protiv neugodnog Wetzlara u gostima (+6), pa protiv drugoplasiranog u tom trenutku Melsungena u gostima (+7), i na kraju protiv neugodnog Fuchsea doma (+7). Magdeburg sa druge strane odigra tu i tamo na nivou koji se od njih očekuje, ali generalno ne djeluju dobro. Razlog su i ozljede Nateka, Rojewskog i Muse, pa su zbog problema na desnoj strani potpisali Zelenovića, ali za domaćina u ovakvoj formi, vjerujem da to neće biti dovoljno.

niz

Real - Rayo Vallecano AH-1,5  1  ¸1.25
St. Etienne - Angers I pol. 1,5 under  1.28

Ulog 1,3 Koeficijent. 1.60
Rez: 2.08

Domaćin opet pod pritiskom nakon blijedog izdanja protiv Villareala, stoga bi uvjrerljiva pobjeda bila ljekovita. Gosti u lošoj formi, sa najlošijom obranom u ligi, a Realov stadion nije mjesto gdje će se popravljati statistka. # Dvije ekipe koje su tvrde, i ne dozvoljavaju protivniku da se razmaše na njihovoj polovici. Vjerujem da će utakmica biti bez puno prilika, a golovi mogu pasti iz pogrešaka, ili prekida. U prvom poluvremenu dva gola su pala kod oba protivnika samo 3 puta u tijeku prvenstva, pa u međusobnom ogledu takve dvije ekipe ne vidim razloga da se danas nešto bitno promijeni. Čvrsto u destrukciji, a naprijed što bude, ili "tko zabije, dobije".

nule

Padova x 1 j.u.
Cremonese x 1 j.u.
Reggiana x 2 j.u.
Carrarese x 1,5 j.u.
Santarcangelo x 1 j.u.