04. 07. 2016.

ziceri

Herbert/Mahut - Stephane/Sela  1  1.11
Beck/Wickmayer - Makarova/Vesnina  2  1.17

Ulog 20€ Koeficijent: 1.30 bwin
Rez: 26€

Herbert i Mahut ove sezone dominiraju, i ovdje spadaju u najuži krug favorita. Igrači koji u parskoj konkurenciji imaju zajedno 5 pobjeda u dugačkim karijerama ne bi smjeli biti prepreka.. # Sličan slučaj je i saa ženskim parovima, iako su Makarova i Vesnina imale problema protiv Rae i Smith, ali prije svega jer su protivnice odigrale odlično, i iznad svojih mogućnosti. I Beck i Wickmayer imaju negativan skor u karijeri, i na svaku pobjedu im dođe ortprilike 2 poraza, a Makarova i Vesnina su puno kvalitetnije od konkurencije sa kojom su igrale. Jedini meč sa protivnicama sličnog ranga imale su u Parizu, i izgubile lako od Garcie i Mladenović, pa vjerujem da će i Ruskinje ovo riješiti bez prevelikih problema.

niz

Stepanek/Zimonjić - Lajović/Troicki  1  1.25
Pospisil/Sock - Hewit/Thompson  1  1.20

Ulog 15€ Koeficijent: 1.50 bet365
Rez: 22.50 €

Stepanek i Zimonjić pamte i velike rezultate u Wimbledonu, pa iako nisu u cvjetu mladosti, veliko je iskustvo igranja ovakih mečeva, a kako je Stepanek ispao u singleu, vjerujem da imaju ambicije u konkurenciji parova. Lajović najblaže rečeno nije vrhunski, a i zemlja je njegova jača strana, dok Troicki nakon "blackouta" sa sucem u singleu mislim da nije u idealnom "modu" za nastavak turnira. # Pospisil i Sock ovdje imaju i naslov iz 2014, a prošle su sezone ispali od finalista (Murray/Peers) u dramatičnom meču u 5 setova. Ukupni skor na travi im je 9:1, pa je očito da se ovdje osjećaju odlično. Hewit je penzioner koji uživa bez pritiska, dok je Thompson svoje pobjede mahom ostvario na futures razini na kojoj je igrao svoje single mečeve do ove sezone. Ove je godine imao sa Savilleom osvojenih challengera, ali u vrlo slaboj konkurenciji i za taj rang. pa meni to izgleda kao igrač koji nije na nivou najboljih. Iako će ga Hewit "nabrijati", ne vjerujem da imaju kvalitetu za dobiti par koji je na travi vrhunski. #

rizik

Čilić - Nishikori 3,5 over  1.40 
Querrey - Mahut 3, over  1.44

Ulog: 10€ Koeficijent: 2.02 bet36
Rez: 10 €

Čilić mislim da je "ciljao" Wimbledon ove godine. Nakon ispadanja Đokovića koji je jedini igrač protiv kojeg redovno izgleda nemoćno mislim da je dobio i dodatni poticaj. Čak mu je i raspored sličan kao na US Openu kada ga je osvojio, samo ovdje prvo ima Nishikoria, pa slijedi Federer ako obojica prođu 1/8 finala. I on i Ivanišević se ne briju od početka turnira, pa to meni sve izgleda kao Ivaniševićeva "čaranja" za veliki rezultat. Druga je stvar na terenu da li će za to imati potrebnu mirnoću, ali i razinu igre. Za sada djeluje dobro. Nishikori svakako spada u sam vrh, ali trava nije njegova najjača strana, pa se šansa nazire. Kako bilo, vjerujem da Marin ima šansu, no za to će trebati vrhunsko izdanje, ali ni tada ne vjerujem da bi meč mogao biti jednostran, već mi izgleda kao velika borba, i 4, ili 5 setova. # I Querrey i Mahut su u "transu". Silno samopouzdanje velika je stvar koja utječe na nivo igre, pa i ovdje očekujem veliku borbu i dugačak neizvjestan meč.