07. 05. 2015.

rizik

USA - Bjelorusija H-3,5  2  1.30
Sevilla - Fiorentina  DNB 1  1.30
Helios - Olimpija  2  1.44 koja blamage

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.43 Bwin
Rez

Amerikanci su došli na prvenstvo sa mixanim sastavom juniorski prvaka svijeta, igrača u Europi i NHL-ovaca, ali bez zvučnih imena. Krenuli su fantastično, iako im nisu davali velike šanse prije prvenstva. Bjelorusija je uigrana, motivirana dobrim izgledima za doigravanje, i mislim da su sada Amerikanci "snimljeni", te da neće danas razbiti Bjeloruse. # Sevilla je porazom od Reala smanjila šanse za plasman u ligu prvaka kroz prvenstvo. U ovoj konkurenciji imaju realne šanse biti ponovno pobjednici, i ostvariti cilj za iduću godinu. Mislim da su kvalitetnija ekipa od gostiju, i da će danas dobiti, no to je polufinale, i nije ni Fiorentina ovdje slučajno, pa x kao osiguranje. # Za ovu ekipu Olimpije je Vilfan rekao da im fali inteligencije (nadam se da je mislio na onu sportsku). Teturaju, no danas nemaju alternativu, jer će ostati bez ABA lige, a to bi za njihove financije bila katastrofa. Domaćin je izborio doigravanje kroz ligu za opstanak, i kvalitetom se ne mogu mjeriti, no imaju dobru atmosferu, i pobjedu u gostima pa će sigurno biti tvrdi protivnik, no gosti su kvalitetniji, imaju veću širinu, i danas ne smiju izgubiti.

tenis

Dimitrov - Wawrinka  1  1.95
Kvitova - Begu  1  1.35
Ferrer - Vedasco  1  1.22

Ulog 1/10  Koeficijent: 3.21  Bwin
Rez. 3.21

Navijač sam Wawrinke, prvo zbog čuda od backhanda, a osim toga zbog njegove beskompromisne igre i nastojanja da u svakom poenu zvekne winer. Ali kada nije, kao što je u ovom trenutku slučaj, u tenisu 100%, onda loptice lete na sve strane, a on izgleda nezainteresirano. Mislim da nije u stanju u kojem igra svoje dobre mečeve, a protiv Dimitrova ne može proći sa 60%. # O Kvitovoj već rečeno. # Kada netko ima 9 pobjeda za redom, onda to nije slučajno. Osim toga Verdasco je jučer u trećem setu djelovao ispuhano, a protiv Ferrera to nije dobra podloga za ulazak u meč.


tenis

Millman - Cervantes  2  1.45 ili hoće. Tužno za gledati.
Kvitova - Begu  1  1.33
Bryan/Bryan - Cabal/Mannarino  1  1.16

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.24 888sport
Rez:0

Millman u 26 godina ima na zemlji 10 mečeva, od čega 2 pobjede. Protiv Kavčića je stajao na mjestu, i svaki put kada ga je protivnik natjerao na udarce iz kretanja gubio bi poene. Za razliku od tog meča danas ga čeka protivnik koji je u dobroj formi, zna igrati na zemlji, i neće mu dozvoliti da kroz meč prođe stoječki. # Kvitova nije zemljašica, no ovi joj uvjeti odgovaraju. Begu je za treće kolo dobar izbor. # Bryani nisu više tako nadmoćni, zato mislim da će koristiti prilike na velikim turnirima van betona, a danas je dobra prilika, jer niti je par uigran, Mannarino vuče ozljedu ruke, a uvjeti su za zemlju brzi.