28. 08. 2016.

single

Villareal - Sevilla  2,5 over  1.925 pinnacle  5€

Rez: 5€

Villareal je u problemima, pa je izvjesno da će Sevilla pokušati doći do bodova na koje prije prvenstva sigurno nisu mogli računati kao izvjesne. Novi trener, i podosta novih igrača zasigurno će trebati vremena za postizanje u "radne temperature", ali imaju kvalitetu, a izbor je očito igrati na gol više. Za popratiti ih na overe, naročito po ovim koeficijentima izgleda perspektivno.

nule

Ural - Arsenal Tula  x  3.16 pinnacle 4€
Tyumen - SKA  x  3.07 pinnacle 6€
Saratov - Sibir  x  3 bet46 5€

Rez: 12.64€

veliki koeficijent

Grasshoppers - Young Boys 2,5 over  1.50
G. A. Eagles AH+2 - Ajax  1  1.45 još jedan promašeni penal
Man. C. AH-1 - W. Ham  1

Ulog 4€ Koeficijent: 2.93 bet365
Rez:

Overaška liga, gosti više nego overaška ekipa, a obje ekipe su u tjednu imale mečeve u kvalifikacijama za Euro ligu, pa bi koncentracija mogla biti manja nego u redovnoj situaciji. # Ajax od utakmice u zadnjem kolu kada su "pacerski" ostali bez naslova, djeluje očajno. Kada se tome doda naporno putovanje u Rusiju, ružan poraz, ali i očito loša atmosfera u ekipi, djeluje malo vjerojatno da bi domaćin mogao izgubiti ovo uvjerljivo. # Slaven je u problemima, jer mu fali pola ekipe, a glavni su mu igrači načeti, ili nespremni, pa gostovanje kod Guardiole ne izgleda kao misija u kojoj imaju puno šanse.

rizik

PSV AH-1,5 - Groningen  1  1.45 novi rekord. 37 udaraca na gol, i promašeni penal
Istra - Dinamo  2  1.40

Ulog 10€ koeficijent 2.03 bet365
Rez 10 €

PSV po sastavu, ali i dojmu u prvim kolima djeluje močno, dok je Groningen neugodno iznenađenje, I u boljim danima nisu ovdje imali uspjeha, pa vjerujem da će danas biti znatno zatvoreniji, ali domaćin je veliki favorit. # Dinamo je umoran, i igrači su si dali oduška nakon ulaska u Ligu prvaka, ali donosi to i dobru atmosferu, a nakon ove utakmice slijedi pauza, pa po najavama neće biti previše rotacija, a Istra može parkirati autobus, ali mislim da bi bilo veliko iznenađenje da uspiju izboriti pozitivan rezultat.