17. 01. 2016.

tenis

Suarez Navaro - Golubić 1.25
Gibbs - Koukalova  1  1.34
Pavlyuchenko - Davis  1  1.15

Ulog 1/10 Koeficijent: 1.93
Rez: 0

Golubić je u solidnom nizu pobjeda, ali protiv igračica koje su daleko od kvalitete Suarez. Iako je u ženskom tenisu iznenađenje kada iznenađenja nema, ovdje će razlika u klasi, i netipična igra Suarez, vjerujem, biti previše za mladu "Švicarku". # Koukalova djeluje kao da joj se i ne igra, i u 32-goj godini ne djeluje ambiciozno, ali ni spremno. U posljednjih 10 mečeva dobijala je isključivo igračice ITF razine, dok je od svih ozbiljnijih igračica gubila. Gibbs nije neka marka, ali radi se o igračici koja će se boriti do zadnje loptice. U zadnjih 10 mečeva ima 8 pobjeda, a poraze od Bouchard i Wickmayer, i rijetko će dobiti igračice iz vrha, ali će rijetko i gubiti od protivnica koje su njen rang, ili slabije. # Davis je solidna, ali ne vidim čime može ugroziti Ruskinju. Za Pavlyuchenko je turnir važan, jer je prošle godine ispala rano, a ako misli, kao što je najavila ući u top 10, ovdje ima priliku zaraditi puno bodova.

tenis

Karlović - Delbonis 3,5 setova over  1.66 void
Gavrilova - Hradecka  1  1.28

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.13
Rez: 1.28

Igrali su 2 puta, a 5 od 6 setova su išli u produžetak, pa tako nešto očekujem i u ovom meču. Obojica su nešto ispod 50% dobijenih tie breakova, pa bi ih mogli podijeliti, a osim toga početak je sezone, pa je teško da su nakon jednog, odnosno 2 meča u stanju držati nivo igre kroz 2/3 sata koliko bi meč morao trajati. A Ivo je stručnjak za dugačke mečeve na GS turnirima, bez obzira na protivnika. # Gavrilova je na "domaćem" terenu, i napreduje iz meča u meč, i vjerujem da je ovdje u planovima dobar rezultat. Hradecka ne djeluje kao igračica koja bi ju u tome mogla zaustaviti. Dobar servis, i kada ima inicijativu ima tešku ruku, ali loše kretanje, i razbacivanje ako poen ne uspije završitii nakon 2/3 udarca, protiv uporne Gavrilove nisu dobre karakteristike.

niz

Real - Gijon  AH-1,5  1  1.23
Bjelorusija - Island  H+1,5  2  1.30

Ulog 1.48 Koeficijent 1.60
Rezu: 0

Real u transu nakon dolaska Zidanea, koji će valjda biti autoritet koji će "primiriti" svlačionu u kojoj ne nedostaje ega i želje za samoisticanjem. Prvi ispit "platio" je Deportivo, koji izgleda puno bolje od današnjeg gosta, pa je ovaj hendikep minimum koji bi se morao dogoditi. # Bjelorusija ne djeluje kao reprezentacija koja bi mogla pomrsiti račune favoritima u ovoj grupi, dok Island nije briljirao protiv Norveške, ali imaju gomilu iskustva, vrlo dobru obranu, i niz riješenja u napadu. Za Bjeloruse dovoljno.

singlovi

Panathinaikos - Panionios ODG Ne  1.72
Lorient - Monaco ODG  1.83
Las Palmas - Atletico (M)  ODG Ne  1.61

Ulog 0,5 po paru
Rez: +0,17

Statistički Panathinaikos i Panionios u današnjim ulogama ovu su okladu odigrali 6 od 8, odnosno 5 od 8, pa je statistički gledano šansa za prolaz 2 od 3. Važni bodovi i dvije ekipe koje obje znaju kako sačuvati svoju mrežu. # Lorient u zlatnoj sredini i nema velikog opterećenja, dok gosti pobjedom ponovo izbijaju na drugo mjesto. Gol razlike 29:28, odnosno 27:25 govore da znaju zabiti, ali da im obrane nisu bolji dio ekipe. Lorient je na svom terenu odigrao da obje ekipe daju gol 6 od 10 puta, dok je Monaco to kao gost odigrao 7 od 10 puta. Šansa 2 od tri za ovaj koeficijent je dugoročno value u svakom slučaju. # Las Palmas u borbi za opstanak, dok gosti uživaju na prvom mjestu. Domaćin je ovo odigrao 8 od 10 puta, dok je Atletico u gostima čak 9 od 10 puta odigrao da obje ekipe nisu zabile.