12. 07. 2016.

sistem

Vardar - Dinamo ODG Ne  1.75
Qarabag - Dudelange ODG Ne 1.56
Krunić - Errani  2  1.41

Ulog 7,5€ sistem 2/3 bet at home
Rez: 2€

Vardar se nada da će prvi puta proći rundu u kvalifikacijama, a ispadali su od Apoela, Steaue, BATE, ali u Skopju nikome nije bilo jednostavno. Pokušati će sa "parkiranim autobusom" zatvoriti svoj 16-terac, i čekati priliku iz kontre ili prekida, ali Dinamo ima puno iskustva sa takvim utakmicama, a ako i ne izgledaju raskošno u ovom trenutku pred protivničkim golom, teško i primaju. Uglavnom, obje ekipe bi mogle ne primiti gol, a u neku jurnjavu ne vjerujem, kako zbog orijentacije, važnosti utakmice, ali i vremenskih prilika. # Sličan slučaj je i sa Qarabagom, koji zadnji godina djeluje sigurno u kvalifikacijskim utakmicama. Dudelange nije na njihovom nivou, a domaćin zna da ne bi trebali komplicirati situaciju primljenim golom. # Krunić ima mekanu ruku, ali nedostaje snage za veće stvari. Errani nakon Dubaia igra ispod svog nivoa, ali vjerujem da će drugi dio sezone podići razinu. Talijanka ima problema protiv snage i agresije, a Krunić je tu tanka, pa u dugačkim razmjenama protiv Errani malo igračica na touru može izdržati. #

niz

Bacsinszky - Sorribes  1  1.15
Lincoln - Celtic  2  1.16  :-) :-)

Ulog 15€ Koeficijent: 1.33 bwin
Rez: 0

Bacsinszky je nakon lošeg ulaska u sezonu uzrokovanog ozljedom koljena, u nastavku napravila niz vrlo dobrih rezultata. Skor na zemlji je 14:3, a gubila je od Bertens, Muguruze i Halep. Sorribes sa tim igračicama ne spada u istu rečenicu. Radi se o 20-godišnjakinji koja je na ITF  razini odigrala nekoliko jako dobrih turnira, ali današnja je protivnica razina više, a osim toga, turnir se igra u Švicarskoj, pa ne vjerujem da će se Bascinszky šaliti. # Što reći od sudaru prvaka Gibraltara i Celtica, a da ne bude suvišno?

rizik

Garcia Lopez - De Schaepper 1  1.28
Bertens - Paszek  2:0   1.34
Lawson/McDonald - Skupski/Skupski  2  1.20

Ulog 7,5€ Koeficijent 2.06 bwin
Rez:

U Hamburgu Garcia ima priliku uhvatiti zalet nakon prilično neuspješnog travnatog dijela sezone. Protivnik je po mjeri, jer Francuz na zemlji mislim da ne može parirati igračima na ATP razini. Najjača mu je strana servis, pa na brzim podlogama još ima priliku, ali na zemlji protiv iskusnog lisca ne vjerujem da će biti u stanju držati svoje servis gemove bez prilika. # Paszek je očekivao na travi odigrala solidno, ali ni na svojoj najjačoj podlozi nije mogla protiv igračica iz gornjeg doma. A Bertens ove godine ima na zemlji 19:3, uz osvojeni Nurnberg i 1/2 finale Pariza, što ju je dovelo do 26.-tog mjesta na rang listi, a podatak je još dojmljiviji kada se zna da je u sezonu krenula van top 100. # Braća Skupski su na challenger razini redovno u finalima, ili 1/2 finalima, naročito na bržim podlogama. Protivnici su "klinci" koji su priliku dobili na domaćem terenu, ali nisu se nešto iskazali ni na futures razini, pa protiv iskusnih i solidnih protivnika mislim da nemaju veliku šansu.