30. 06. 2016.

rizik

Poljska - Portugal I pol. 1,5 under  1.20
Falconi/Gibbs - Mertens/Mestach  2  1.25
Lacko - Karlović  2  1.22

Ulog 10€ Koeficijent: 1.83 bwin
Rez: 10€

Kiša u Wimbledonu uglavnom znači početak "nereda" jer u kalkulaciju ulazi i to kako se igrači/ce nose sa prekidima i cjelodnevnim čekanjima na njihov meč. Najčešće to znači više iznenađenja, pa me to sigurno ne veseli. U tom zbrkanom rasporedu na kojem su mečevi iz tri dana, iskopao sam nešto što mislim da bi moglo/moralo proći. Za nogomet mislim da ne treba posebno obrazloženje, jer iako je Portugal u grupi igrao šareno, u knock out fazi pokazali su koliko čvrsti mogu biti. Poljaci su takvi od starta, pa mi se čini da su 2 gola do poluvremena malo vjerojatna. # Mertens i Mestach su ove sezone zajedno odigrale jedan ITF turnir, jedan WTA turnir, i kvalifkacije ovdje. Sve su mečeve dobile, pa protiv Amerikanki koje su koncentrirane na single karijeru, a ovo im je prvi zajednički meč, mislim da su veliki favoriti. # Ivo je ušao u ritam, a onda je na travi za sve igrače problem, a Lacko mislim da nije klasa koja bi mogla napraviti previše problema Ivi kada igra sa ovakvim samopouzdanjem.

niz

Huey/Mirny - Carreno/Garcia  1  1.17
Hibino/Rosolska - King/Kudryavtseva  2  1.17

Ulog 20,55 € Koeficijent: 1.37 bwin
Rez: 28.24€

Huey i Mirny možda ne spadaju u vrh konkurencije, ali radi se o iskusnim igračima koji drže nivo svojih nastupa, i nemaju velikih oscilacija a kao veliki favoriti su izgubili samo u Memphisu od Fritza i Harrisona. Carreno je na zemlji solidan, ali na travi nema pobjedu u karijeri, dok Garcia u 9 mečeva ove sezone nema pobjedu. # King i Kudryavtseva igraju solidnu sezonu u kojoj vrlo rijetko gube kao favoritkinje (na zemlji Arruabarena/Errani i Gasparyan/Kuznetsova),ali su dobijale i Hingis i Mirzu, ili Chan/Chan. King je već bila treća na rang listi, i vjerojatno neće ponoviti takav doseg, ali u top 10/15 parova spadaju. Rosolska je imala solidan period sa Dabrowskom, ali nakon raspada, ove sezone je na skoru 3:18. Izgubila je od današnjih protivnica prije 2 tjedna sa Krunić, a Hibino nije pojačanje sasvim izvjesno.

rizik

Herbert - Džumhur  1  1.28
Sock - Haase  1  1.25
Hlavackova/Hradecka - Liang/Wang  1  1.20

Ulog 10€ Koeficijent: 1.92 bet365
Rez: 9.2€

Džumhur je ponovo dokazao da može igrati solidno i van zemljanih terena, ali Kudla je igrač sa kojim se većina poena riješava u razmjenama, što Damiru svakako odgovara. Protiv Herberta to će ići malo teže. Top parski igrač, koji je u prvom kolu na mrežu izašao 45 puta, i od toga realizirao 37 poena. Koliko je Džumhurov servis labilan, toliko je eksplozivnost Herberta dojmljiva. Rasipati će Francuz, ali u periodima kada će mu ulaziti, mislim da će Damir imati puno problema koje na travi ne može riješavati odličnim kretanjem i defanzivom. # Haase se vraća nakon ozljede, i očekivao sam da će ovdje već odigrati solidno, ali ako ga je Schwartzman odvukao u peti set, protiv servisa i agresije Socka mislim da ima malo šanse za pozitivan rezultat. Ne briljira ni Sock, ali na travi njegov servis i return dolaze do izražaja, pa mi izgleda kao veliki favorit. # Čehinje su ovdje radile neke od svojih najboljih rezultata, dok Liang i Wang nisu loše, ali ne spadaju u istu kategoriju, naročito na travi, na kojoj Liang još nema pobjedu u karijeri, dok je Wang na negativnom skoru.

sistem

Mahut - Ferrer  2  1.61
Goffin - Roger Vasselin I set 10,5 under  1.40
Dimitrov - Simon 3,5 over  1.40

Ulog 9€ sistem 2/3 bet365
Rez: 3.09€

Mahut je jedan od rijetkih sa više od 100 pobjeda na travi, ali kada se pogledaju njegovi rezultati u Wimbledonu jasno je da je igrač za manje turnire. U Londonu mu je najveći domet drugo kolo. Ferrer ove sezone nije na svojoj najboljoj razini, ali na GS turniru, bez obzira što mu trava i nije najjača strana, za igrače ranga Mahuta najčešće je previsoka prepreka. Nadimak mu je "zid", a za dobiti tri seta protiv takvog igrača treba nešto "dodatno" što do sada Mahut nije pronalazio. # Goffin i Roger Vasselin nisu igrači koji će dominirati u kontinuitetu servisom, pa je relativno svejedno na kakvoj je podlozi meč. Produženi set je svakako moguć, ali većina poena će se riješavati u razmjenama, pa mi izgleda vjerojatnije da će biti prilika na returnu. # Dimitrov se pogubio u stvarima van tenisa, što se odražava na rezultatima, ali na travi je u više navrata dokazao da može. Simonu ne trebaju vanjski faktori, jer kod njega je jedina konstanta da oscilira iz turnira u turnir, iz meča u meč, ali i u tijeku meča. U Wimbledonu je izvjesno da će obojica dati najbolje što imaju u ovom trenutku, a onda mi je teško zamisliti scenarij u kojem će se meč završiti jednostranom dominacijom.