10. 05. 2015.

Ovaj mjesec je "tvrd" i razna se čudesa događaju. Pokazatelj je toga da su najbolje "profi" stranice u velikim minusima. Treba jedan dobar dan, da se rezultat stavi na svoje mjesto, pa zašto to ne bi bilo danas.

nogomet

Lens - Montpellier  2  1.88
Celta - Sevilla 3,5 Under  1.53
Rijeka - Lokomotiva  1  1.40

Ulog: 1/10  sistem 2/3  888sport
Rez.2.53

Lens na dnu, bez 8 igrača, ni kvalitete, ni motiva, ni standardne postave. Montpellier ne brijljira, no motiv je Europa, koja je daleko, ali još moguća, kvaliteta svakako na njihovoj strani, a koeficijent predobar za ne probati. # Ovaj me koeficijent malo iznenadio. Zadnji susreti su završili sa "tko zabije dobije" 1:0 ili 0:1. Celta ima puno izostanaka, meni se čini najvažnijim da neće igrati Nolito, dok će Sevilla sigurno miksati pred gostovanje u tjednu. Valencia je napravila dobar posao, i odmakla u borbi za ligu prvaka, no sumnjam da će Sevilla samo tako odustati. Domaćin inače ne rastura, još bez Nolita...Svakako, ne vjerujem u golijadu. # Lokomotiva protiv većine u ligi dominira tehnikom, i posjedom, no protiv čvrste Rijeke to ne prolazi. Onda dolazi do izražaja neiskustvo i manjak kvalitete u obrani, pa to rezultira teškim porazima. Osim kada se ne odluči da će biti drugačije. Sumnjam da je to danas slučaj.

rizik

Allingsas - Guif  1  1.37
Molde - Start  1  1.26
Empoli - Fiorentina 1,5 Over  1.27

Ulog 2/10  Koeficijent: 2.19  888sport
Rez:4.38

Mislim da svi osim navijača Guifa i Ystadta sa nestrpljenjem čekaju finale Allingsasa i Kristianstadta. Guif nakon luđačke serije utakmica u protekla 2 mjeseca ipak pokazuje znakove umora, i prve dvije utakmice je domaćin lako riješio. Mislim da je razlika u kvaliteti, domaći teren, motiv na strani domaćina. # Molde je najjača Norveška ekipa, no start je "šaren". Danas mislim da se neće šaliti protiv gosta koji ima solidan start za njihovu kvalitetu, no i šuplju obranu. # Utakmica bez prevelikog naboja. Domaćin je ugodno iznenađenje, i čak ostavlja bolji učinak nego što su mu rezultati. Fiorentina prema naprijed izgleda vrlo dobro, ali puno promašuje, no obrana prima prelako. Montella će sigurno rotirati, no ovo ne bi smjela biti pretvrda utakmica. Obje ekipe mogu lako zabiti.

rizik

Arouca - Boavista  1x  1.25
Crotone - Varese  1  1.30
Skovde - Savehof  2  1.25

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.03  Bet365
Raz: 2.03

Dva suigrača, i dobra prijatelja na klupama. Arouca još ima posla u borbi za opstanak, dok su gosti završili priču, i osigurali igranje u prvoj ligi i iduće godine, iako prije početka nisu imali velike izglede. # Crotone treba ova tri boda danas, gosti otpisani. Domaćin je većinu bodova osvojio na svom terenu, gdje ima 9 pobjeda, a današnja bi im donijela veliku priliku za opstanak. # Savehof se kao i Larvik malo šalio u polufinalu prvenstva, no prošlu su utakmicu dobili sa "standardnih" 15 razlike protiv današnjeg domaćina, pa mislim da su i ovdje veliki favoriti jer bi porazom ispali što bi bilo ogromno iznenađenje.

niz

Besiktas - Gaziantep  1  1.22 ode prvenstvo Biliću na bezveznoj tekmi
Panthrakikos - Xanthi  1  1.20

Ulog 1.64  Koeficijent: 1.46  Bwin
Rez:

Besiktas jednostavno mora protiv "nezainteresiranog" gosta. U onakvom urnebesu nije lako igrati, a domaćin je pod pritiskom, i slijedi protiv Galatasaraya utakmica odluke, pa danas ne bi smjeli sebe dovesti u vrlo lošu situaciju. # U Grčkoj domaćin pobjedom ostaje u ligi, gost bez rezultatskog imperativa, sumnjam da će pred finale kupa riskirati ozljede važnih igrača. (a i linč domaće publike).