15. 04. 2015.

sistem

Genoa - Parma  1  1.67
Burton - Carlisle  1  1.5
Altach - Wiener Neustadt  1  1.65
Real - Efes Pilsen H-12,5  1  1.80

Ulog 1/10  Rez: 0,46

Genoa nema neki izraženi motiv za današnju utakmicu, no nema ga ni Parma. Gosti pobijedili drugu momčad Juventusa, i Udinesea, no nisu zbog toga postali odlična ekipa, već bih to više pripisao potcjenjivanju protivnika. Nadam se da će ih današnji domaćin ozbiljnije shvatiti, a za ovaj koeficijent mislim da se isplati probati. # Burton igra utakmicu za promociju u viši rang. Nabrijani domaćin, pun stadion mislim da je za goste dovoljno. # Altach je odličan domaćin, dok se gosti dave, i igraju iz kola u kolo "odlučujuće utakmice" kako bi pobjegli od zone ispadanja. Domaćin u "povijesnoj" borbi za Europsku ligu. # Efes se provlači, ali mislim da je ovo prag koji neće uspjeti preskočiti. U gostima primaju 80+ koševa i od ekipa koje su bitno lošije od Reala, a obzirom da u ovoj fazi nema puno prostora za ispravljanje pogrešaka, kvalitetne ekipe dižu obrambeni tonus, pa gosta ne vidim na puno preko 70.

niz

Lyon - Bastia  1  1.30
Bodo - Drammen  1  1.22

Ulog: 1.66  Koeficijent. 1.58  Bet365
Rez: 2.62

Lyon današnjom pobjedom preuzima prvo mjesto, barem trenutačno, gosti nakon uvjerljivog poraza u finalu kupa od PSG, nastavljaju lošu seriju gostovanja. # Bodo bitno bolji i regularnom dijelu prvenstva.  U play off-u krenuo pobjedom u gostima. Danas potvrđuju prolazak u polufinale, a cilj je viši od toga. Gosti prosječni, nakon poraza kod kuće, mislim da su zadovoljni ostvarenim.

rizik

Maribor - Celje  1  1.47
Barcelona - Olympiakos  154,5  Under  1.56

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.29 888sport
Rez.

Maribor je dugo godina "vladar" Slovenskog nogometa. Polufinale kupa protiv vrlo solidnog Celja, no prvenstvo je u džepu, kup je dobrodošla nadopuna. # Olympiakos bez Spanoulisa jo tvrđi, šansu vide u utakmici na 130-ak koševa. Barcelona će pokušati ubrzati, no u ovom dijelu sezone prolaze ekipe sa boljom obranom.