11. 10. 2015.

tenis

Karlović - Chardy tie break u meču  1.30
Klizan - Zhang Ze  1  1.33
Tsonga - Robredo  1  1.30

Ulog 1/10 Koeficijent. 2.25 bet 365
Rez: 2.25

Nije neka umotvorina igrati na tie break u mečevima Karlovića. Chardy sa druge strane nije imun na produžene setove, pa mi se ovaj koeficijent čini kao value. # Klizan i Tsonga su bili među najglasnijima koji su kritizirali uvjete za igru u Pekingu, odnosno maglu od smoga koja je neprekidno visila nad terenima. Na kraju su maknuli komentare sa svojih stranica, ali ne mijenja činjenicu da su praktično tankirali mečeve. Zhang Ze jedva među prvih 300, i jednostavno ne spada u društvo na Masters turniru, dok Robredo iz meča u meč dokazuje da nije spreman za najveće izazove.

singlovi

Rybarikova - Friedsam  2  2.35
Kyrgios - Heider Maurer AH-4,5  1  2.00

Ulog 1/10
Rez: 4.35

Rybarikova nije među igračicama koje vole dvoranske uvjete, dok Friedsam ima solidan skore, ali i jaki motiv za kakav takav rezultat u Linzu, obzirom da je na 103-ćem mjestu rang liste, pa joj trebaju bodovi kako bi mogla u Australiju bez kvalifikacija. # Haider Maurer je profitirao na protestu Tsonge zbog uvjeta u Pekingu, no Sock je u drugom kolu otkrio koliko se ugodno osjeća na betonskoj podlozi. Kyrgios se nakon svih gluparija vraća ozbiljnom tenisu, i na ovakvoj podlozi mislim da je nadmoćan "zemljašu" Haider Maureru.

rizik

Ostapenko - Panova  1  1.34
Skjern - Metalurg  49,5 over  1.48
Livorno - Avellino  1,5 over  1.34

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.66 bwin
Rez: 0

Ostapenko je kvalitetnija, a u dvorani ima skor 50:16, i prije dva tjedna je igrala finale u Quebecu u ovakvim uvjetima. Panovoj su ovi uvjeti jednostavno malkice pre brzi, a i protiv tenisačica ranga Ostapenko ima vrlo malo uspjeha. # Skjern igra utakmice na 60-ak golova, i po tome je tipična Skandinavska ekipa. Metalurg je na ovom prosjeku, ali tome je doprinijela domaća utakmica protiv Elveruma koja je završila na 41. U ostale dvije su išli preko 50, pa ne vjerujem da će uspjeti toliko usporiti ni Skjern, koji je redovno preko 30, ali i primaju više od 27 u prosjeku. # Livorno je nakon odličnog početka "zapeo", a poklopilo se to sa ne igranjem najboljeg strijelca Ventaggiata, koji se danas vraća na teren. Avellino je krenuo loše, ali zabijaju gol u prosjeku, no primaju 2. Livorno sa druge strane zabija više od 2 u prosjeku, ali i primaju više od gola u prosjeku. Iako su Talijani, i to druga liga, teško da će ovo završiti bez golova.

nule

Brescia  1 j.u.
Perugia  1 j.u.
Trapani  1  j.u.