20. 05. 2015.

sistem

Rosa Radom - Stelmet H+5  1.65
Legia - Jagiellonia AH -1  2  2.25 void
Wisla - Pogon  1  1.72
Sabadell - Tenerife AH0  1  2.05
Grodig - Rapid  2,5 Over  1.60  odgođeno

Ulog 1/10 Sistem 3/5  Bet365
Rez:

Domaćini pobjeđuju u međusobnim utakmicama ovih protivnika. 2:0 je za Stelmet, domaće pobjede, a danas se Rosa bori za nastavak serije. Stelmet u prvenstvu u gostima 8:7, ali je samo jednu utakmicu dobio protiv ekipa koje su se plasirale u doigravanje. Rosa na domaćem terenu 13:2, među ostalim su dobili i Stelmet 11 razlike. # Legia i Jagiellonia dijele drugo mjesto sa istim brojem bodova. U doigravanju Legija poraz i remi, gosti pobjedu protiv trećeg konkurenta za titulu Lecha u gostima, i remi. Ne vidim razlog da je Legia ovoliki favorit. U zadnjih 5 međusobnih utakmica pobjeđuje gost, i u svih 5 gost je dao 3 gola. # Sabadell od promjene trenera igra puno bolje, i sada mu zona spasa bježi 3 boda, a današnji gost 4. Sabadell doma 7:6:6, a Tenerife su najgori gost lige sa jednom pobjedom, 5 remija i 12 poraza u 18 utakmica. Ne razumijem kako su oni favoriti danas.

rizik

Gornik - Lechia  1,5  Over  1.28
Khimki - Kuban  1  1.40
Cesson - PSG  2  1.13

Ulog 1/10 Koeficijent 2.03 Bwin
Rez:0

Gornik i Lechia su zadovoljni plasmanom u gornji dom, i sada igraju opuštenije, i efikasnije. Gornik nema velikih ambicija, dok Lechia pokazuje volju i kvalitetu za četvrto mjesto, koje bi moglo voditi u Europu. Oba mogu zabiti, ali i primiti. # Khimki je osvajanjem Euro kupa ostvario cilj, plasman u ligu prvaka, pa sada može opušteno u borbu za što bolji plasman u VTB ligi. Kuban jako dobar, ali ove godine za Khimki nedovoljno, jer ih uguše obranom. # PSG dio plana ostvario pobjedom protiv Montpelliera, a ostalo bi trebali obaviti Dunkerque ili Chambery sa kojima još Montpellier igra. Ako im uzmu bod, PSG bi se ipak dokopao titule. Prosuti priliku protiv nezainteresiranog Cessona ne bi smjeli.

tenis

Andujar - Mannarino H-3,5  1  1.68
Keys - Lučić Baroni  1  1.18 strava za gledati. Natjecanje tko će prvi sašiti u dno mreže ili metar i pol u aut.
U. Radwanska - Chen Y.J.  1  1.38

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.74  888sport
Rez:0

Andujar je što može pokazao u Barceloni, a onda uzeo odmorka na iduća 2 turnira. Mannarino je vrlo solidan na betonu, i bržim podlogama. Na zemlji igra malo, i uz po koju pobjedu, redovito ima negativan omjer. Odlučio sam se na hendikep i veći koeficijent jer ako će Andujar igrati ozbiljno onda neće biti gusto, a ako je došao ovdje besplatno trenirati onda može biti svega. No, Mannarinovu igru na zemlji oslikavaju mečevi iz Rima (Ilhan 1:6 4:6) i Monte Carla (Granollers 3:6 0:6). # Mikica voli kada diktira igru, i izmjene, a to danas neće biti slučaj. Udara jako, no Amerikanka udara još jače. Keys pak odgovara kada ne mora sve sama, već joj protivnica i pokloni po nešto. Uz besplatne poene servisom, i vinere koje će zabiti, kada protivnica doda barem 20-ak neprisiljenih, onda nema problema. # Ursula se izgleda uozbiljila, i kako sestra pada, ona po malo diže rezultate. Protivnica joj je "ogromna" Tajvanka (visoka 170 :-) koja je specijalista za parove. U singlu je iznad 200-og mjesta, i u zadnje 3 godine ima ukupno 3 meča na zemlji. Ovdje je zbog parova, isprobava zemljanu podlogu, a nije igrala od Dohe, gdje je predala zbog ozljede. Ovdje se jedino Poljakinja može sama pobijediti.