04. 06. 2015.

niz

Chambery - Toulouse  1  1.28
Real - Valencia  1  1.12
Tremblay - PSG  2  1.08

Ulog 1/12 Koeficijent: 1.55 Bwin
Rez: 1.55

Chambery zaostaje bod za Dukerqueom i Saint Raphaelom u borbi za Europu, no konkurenti mu igraju međusobno. Ako dobiju Toulouse, unutra su, jer u međusobnim omjerima Dunkerque je loš, pa ako i odigraju neriješeno bili bi ispred njih. Toulouse je veći dio sezone "bauljao", no uozbiljili su se i osigurali opstanak, pa su ovdje neopterećeni, a u prošlom kolu domaćin je riješio prvenstvo pobjedom protiv do tog trenutka vodećim Montpellierom, pa bi ovo danas morali dobiti. # Dvije odlične ekipe, no razlika velika. Prvak Europe igra sa gomilom samopouzdanja, i u svojoj dvorani je neprikosnoven. Valencija vrlo dobra, no nije ta klasa. # PSG danas treba završiti klimavu sezonu, barem sa ovim trofejem. Iduće godine stiže Karabatić, pa bi mogli napraviti iskorak i u ligi prvaka, no preduvjet je da budu prvi i da se plasiraju.

rizik

Honduras - Fiji pol.AH-2/2.5  1  2.025 koji cirkus
Li Hang - Taylor  1  1.36

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.75 Bet365
Rez:

Reprezentaciju Fijia bi vjerojatno dobila većina "podmladaka haklerskih ekipa". Fora je izabrati najisplativiji hendikep, na solidni Honduras. Ja sam izabrao poluvrijeme, jer i protiv Njemačke je završilo 0:6, pa su se panceri smilovali, i drugo poluvrijeme zezali. Ovaj hendikep znači da je dobitno ako bude 3 razlike, a na 2 razlike pola se uloga vraća. # Li Hang je mladac koji je prošle godine imao vrlo solidne rezultate, i što je važnije, u kontinuitetu. 60-ti je na svijetu, no to je samo prolazna stanica. Taylor se ne može pohvaliti ni sličnim rezultatima, pa se čini kao jednostavan izbor.

rizik

Nigerija - Sj.Koreja AH-1,5  1  1.73
Njemačka - Uzbekistan  1  1.30

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.25 888sport
Rez: 2.25

Legendarna je priča kada je "veliki" vođa objavio da su u grupi pobijedili Japan 7:0, Ameriku 4:0, i Kinu 2:0 (obzirno), i da u finalu svjetskog prvenstva u Brazilu igraju protiv Portugala.Za zanemariti je detalj da se nisu ni plasirali. A najbolje od svega je "big screen" iznad kojeg ja parola "Fifa fan fest Rio de Janeiro", a ekipa umjesto gledanja utakmica sluša kako ih vođa zašprehava.  Od svih "van pameti" egzibicija, ova je daleko najbolja. Među prvim izjavama trenera ekipe je bilo da "pojma nema o ekipama protiv kojih igraju". Legende. Ako su ih Mađari nabili 5:1, fizički i tehnički bolja Nigerija morala bi barem 2 razlike. Naročito što poslije poraza od Brazila moraju dobiti kako bi u zadnjem kolu sa Mađarima odlučivali tko će dalje. # Uzbekistanu je Honduras utrpao 4 komada. Istina i oni su 3, no Njemcima neće. Klinci koji već imaju uloge u Bundesligi, protiv ekipe u kojoj su mahom igrači iz Uzbekistanskog prvenstva. Ako ovo završi bilo kako osim uvjerljive pobjede Njemaca, Mamići će poslati 2/3 skauta u izviđanje, a porasle bi šanse da napad Dinama iduće godine predvodi "Ronaldo iz Uzbekistana".