16. 03. 2016.

rizik

Barcelona - Arsenal AH-1,5  1  1.65
Berdych - Raonić  2  1.53

Ulog 7€ Koeficijent: 2.53
Rez: 10.71€

Uz već rečeno, izgleda mi ovo kao uvjerljiva pobjeda Barce. # Berdych je već dugo u vrhu, ali osvaja malo turnira. Razlog je što protiv top igrača ima loš skor. Manje od 30% pobjeda protiv top 10 igrača, a prošle je sezone kao "underdog", pobijedio samo Nadala početkom sezone kada je ovaj gubio od koga je stigao, i Tsongu u dvoranskom Parizu. Raonić je trenutno van top 10, no kako igra neće to potrajati dugo. Poraz od Murraya u pet setova u polufinalu Australije, i od Nadala u egzibicijskom meču, a dobijao je Federera, Wawrinku među ostalima. Od kada ga je preuzeo Moya, očigledno je popravio kretanje, ali i agresivniji je na returnu. Sve su rijeđi defanzivni slice udarci na backhandu, a forehand nikad nije ni bio u pitanju. Uz "mentalnu" stranu meča, i Raonićev servis, vjerujem da je "Kanađanin" favorit.

singlovi

Isner - Nishikori tie break u prvom setu  2.05 10€
Baekkelaget - Runar H-4,5  1  1.85 5€

Rez: 5.75€

Nastavak lova na tie break Isnera u prvo setu. Protiv Mannarina je igrao tie break, ali na žalost u drugom setu. Nisam igrao Tie break u meču, jer je koeficijent bio 1.40, pa mi se činilo kao value probati prvi set. Danas situacija vrlo slična, samo što je Nishikori na svom servisu čvršći od Francuza. Istina, zna šeprtljati na ulasku u meč, ali danas mu je jasno da ako izgubi svoj servis, teško će nadoknaditi. # O Norvežanima već rečeno, a kako se tradicionalno rasturaju na domaćem terenu, pa uz razliku u motivu, vjerujem da ni danas neće biti neizvjesno i gusto.


niz

Barcelona - Arsenal  1  1.25
Baekkelaget - Runar  1  1.18

Ulog 23€  Koeficijent: 1.48
Rez: 34.04€

Barca ima uvjerljivu prednost iz Londona, i danas nema potrebu juriti rezultat, ali oni drugačije i ne mogu igrati, već imati posjed, "ugurati" protivnika u/pred njegovih 16 metara, i ukratko, dominirati. A onda ideje Rakitića i Inieste, Suarez koji "ore i kopa", Neymar koji se igra, i za kraj ponovo čudesni Messi, koji radi stvari koje se ne viđaju na drugim stadionima. Arsenal je i "štedeći" zbog izgradnje novog stadiona uspio ostati pri vrhu,  iako fale titule. No današnja ekipa nije ta klasa, a onda ih redovno napadnu i ozljede, pa igraju Coquelin, Bellerin, Monreal, Campbell i sl. A takvi Barceloni mislim da ne mogu parirati. #Runar je prošlo kolo odradio posao, i dobio Vikinga, ali kako je i Drammen dobio, a sa njima imaju lošiji međusobni skor, današnja utakmica im nema nikakvu važnost, jer su "zapakirani" za play out. Sa druge strane Baekkelaget je u "must winn" situaciji, jer samo im pobjeda garantira doigravanje. Imali su krizno razdoblje, ali u zadnjim kolima izgledaju solidno. Nakon "kiksa" sa Bodom, uvjerljivi su bili protiv dobrog Haldena, i u gostima kod Storda, a i u zadnjem kolu su izgubili tijesno protiv Elveruma u gostima.