06. 08. 2015.

malo nogometa

Stromsgodset - Hajduk  2,5 Over  1.75
Čilić - Querrey  1  1.46

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.56 bwin
Rez: 0

Trener Stromsgodseta je u prvoj utakmici, pod dojmom golijada Hajduka u prva dva pretkola, odlučio zatvoriti prilaze svom golu, a naprijed što bude, i nije to dobro izgledalo. Ideja je po izjavama bila da će na domaćem terenu, na umjetnoj travi na koju Splićani nisu navikli, moći nadoknaditi manji zaostatak. I sada imaju što su htjeli, jedino što dva gola razlike, bez gola u gostima i nije tako mali zaostatak. Norveška liga je overaška, jer se igra dosta otvoreno, no gomila golova pada zbog pogrešaka, i naivnih ispadanja u obrani, a Hajduk je zabijao u svim utakmicama, osim sa Splitom. No i primao svakakve golove, tako da domaćin najavljuje ofanzivu od prve minute, a Buriću je jasno da se samo na svoju obranu ne može osloniti, i da će mu trebati za prolaz barem jedan gol. Koeficijent da će ovakva utakmica ići u over je predobar za ne probati. # Igrali su tri puta na travi, svaki puta gusto, i Marin je na kraju balade slavio. Na betonu se osjeća odlično, trebaju mu bodovi jer malo je šanse da obrani naslov na US Openu, a ideja je ostati u top 10 na kraju godine. Ovih 300 ili 500 bodova vrijede, jer prošle godine nije igrao ovaj turnir.

vaterpolo

Crna Gora - Australija  2  2.08

Ulog 1/10  888sport
Rez: 0

Nakon poraza od Barakuda, izašao je na vidjelo nered u ekipi Crne Gore, i teške riječi padaju, a pitanje je i koji će igrači danas nastupiti, a evidentno neće biti u top izdanju. Australia je "tu negdje" u rangu sa možda ne 3/4 najbolje ekipe, ali svakako blizu. Izgubili su četvrtfinale od Grka nakon peteraca, igrali egal utakmicu sa Srbijom i izgubili 1 razlike, a sa današnjim protivnikom u prvom kolu igrali neriješeno. I da nema "urnebesa" bilo bi izjednačeno i Australija bi imala dobru šansu, a nakon svega što se događa u Crnogorskoj ekipi, Australci su veliki favorit.

niz

Bašić - Mektić  1  1.25
Pliskova - Date Krumm  1  1.18

Ulog 1/12  Koeficijent: 1.48  Bwin
Rez: 1.48

Nakon noćašnjih čudesa na teniskim terenima sa gomilom rezultata manje ili više van pameti, danas opreznije. No ne mogu ne odigrati dva zicera. Bašić traži brze podloge, i zemlju igra kada nema izbora. No 5/2 na travi, 12/5 u dvorani, i 8/1 na betonu daju mu za pravo. Mektić se pokušava probijati na challengere kroz kvalifikacije, jer zbog lošeg rankinga može igrati futurese, ali to mu se očito u 27-oj godini ne igra. Nema previše uspjeha, pa koristi prilike koje mu se ukažu. No, po vokaciji je zemljaš, i na ovoj podlozi je početkom ove godine pokušao na slabim dalekoistočnim challngerima, bez nekog uspjeha. # Date je u prvom kolu izbacila Lisicki, no iako nisam gledao meč, tijek je više nego upitan. Preokret nakon laganih 6:1 4:1 sa dva breaka, izgleda kao meč koji Lisicki iz nekog razloga nije željela dobiti. Svaka čast upornosti i duhu 45-godišnjakine, no sa snagom i tempom bolje Pliskove mislim da ne može.