25. 08. 2016.

trebalo bi

Shane - Ivashka  2  1.238
St. Ettiene - Beitar  1 1.333

Ulog 7,5 € koeficijent: 1.653 pinnacle
Rez: 7,5€

Nastavak na Ivashku, kojem je danas protivnik 22-godišnji sveučilištarac, koji može biti talentiran, ali mislim da mu fali iskustva sa protivnicima koji godišnje imaju 3 puta više kompetitivnih mečeva na ovoj razini. Uvijek je moguće da domači igrač "poludi" i odigra vanserijki meč, ali Ivashka jednostavno "vuče" da se uloži na njegovu pobjedu. # Iako je izvjesno da se ne treba opoterećivati izjavama prije utakmice, ne samo u nogometu, sve govori da je jedan od ciljeva domaćina u sezoni plasman u skupinu Euro lige. Rezultata iz prve utakmice je odličan, ali treba ga potvrditi na domaćem terenu. O odnosu snaga najbolje govori činjenica da je epizodist iz Nantesa, najveće pojačanje zadnjih godina kod gostiju. St. Ettiene se može "utvrditi" i čekati svoje prilike, a u tome su najjači.

single

Gasquet - Millman  2:0  1.72 5€ bet365

Rez: 5€

Tjedan je prije GS turnira, i tenis je posve nepredvidiv, ali Francuzu fali mečeva, i ako dobije prvi set, uvjeren sam da će se prošetati do pobjede. Takva je razlika. E sad, uvijek postoji mogućnost da je ovo trening meč, i da Gasquet ima druge planove, ali za ovaj koeficijent mislim da ima value probati kladu na realan odnos snaga.


rizik

Genk - Lokomotiva  1  1.40
Liberec - AEK Larnaca AH0  1  1.30

Ulog 7,5 € koeficijent: 1.81  bet365
Rez: 6.08 €

Možda je ovo potcjenjivanje "domaćih snaga", ali gledam izjave pred utakmicu, i ne mogu se oteti dojmu da su "djeca" koja su Lokomotivina snaga jednostavno premlada za ovaj izazov. Odlučujuća utakmica koja nosi milione za klub, ali i za igrače, a najstariji igrač u ekipi ima 22 godine. Ni Genk nije preiskusna ekipa, ali ima osovine koje imaju ovakvih utakmica u nogama. # Liberec je limitirana, ali vrlo iskusna, i dobro posložena ekipa. Donijeli su pozitivan rezultat sa Cipra, a to znači da se mogu do mile volje parikirati na svojoj polovici, lupati po nogama, i čekati svoju priliku, a to im je forte. Tko god je gledao njihove utakmice protiv Hajduka, znat će o čemu govorim.