23. 05. 2015.

rizik

Eibar - Cordoba  1  1.36
Azoty - Pogon  1  1.15
Real - Getafe  H-1,5  1  1.325

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.07 Bet365
Rez: 2.07

Cordoba u raspadu danas bez više od pola ekipe, a najavljeni i u prvom sastavu klinci iz podmlatka. Eibar nakon "ugodnog iznenađenja" u prvom dijelu prvenstva u ulozi koju su im svi predviđali, i u zadnjem kolu čupaju sezonu. Ako ovo ne dobiju, i nisu zaslužili. # Azoty prvi puta u mogućnosti uzeti medalju na kraju prvenstva za treće mjesto. Gosti bez najboljih igrača, a ovo se nikome više i ne igra. Najgori scenario bi bio da se mora igrati i peta utakmica. # Real je sezonu na kraju upropastio, no Ronaldo ima svoj cilj. Protiv prepolovljenog protivnika danas će ganjati naslov najboljeg strijelca, a za njega nisam siguran da to nije barem jednako važno kao  klupski naslovi. Ako igrači žele Talijana na klupi i iduće godine, kao što se izjašnjavaju, ovo bi mu mogao biti mali plusić.

niz

Trabzonspor - Balikesirspor  1  1.31
Bayern - Mainz  1  1.20

Ulog 1/12  Koeficijent: 1.58  888sport
Rez:1.58

Balikesir se raspištoljio nakon što su ispali, dok se Trabzon bori za Europu iduće godine. Domaćin mi se čini kao preozbiljna ekipa da ne bi iskoristili pristup "utrpaj koliko možeš, nije važno koliko ćeš primiti" gostujuće ekipe u zadnjim kolima. # Bayer je dužnik, jer ovo što su pokazali u zadnjim kolima ne liči na ništa. Pep sadi na neplodnom tlu, jer Njemci nikada neće "živjeti" takav nogomet, i danas je prilika da ih pusti sa lanca. Iako fali puno vrhunskih igrača, još uvijek za Mainz imaju ekstra kvalitetu.

sistem

Monchengladbach - Augsburg  1  1.57
Bilbao - Villareal  1  1.72
Caen - Evian  1  1.75
Las Palmas - Barcelona B  2,5 Over  1.48

Ulog: 1/10  Sistem 2/4  Bwin
Rez: 1.30

Domaćin završava odličnu sezonu, pobjedom i kiksom Wolfsburga mogao bi završiti na drugom mjestu. Doma 12 pobjeda u 16 utakmica, gosti 11 poraza. U ovakvim utakmicama osjeti se podrška sa tribina, koja doda potrebnu dozu adrenalina u teške noge. # Isti slučaj i u Španjolskoj ligi, uz dodatak da Bilbao pobjedom osigurava Europu, jer teško će protiv Barce u finalu kupa. Gosti sa pola ekipe zbog ozljeda i suspenzija, i bez rezultatskog motiva. # Evian potonuo nakon ovjere ispadanja u prošlom kolu mora odraditi gostovanje, i feštu zbog opstanka kod Caena. Najavljena postava bez nekoliko ključnih igrača. # Mala Barca ne zna ne primiti nekoliko golova. Domaćin u borbi za promociju, jak na svom terenu, efikasan, pa ako i bude "kuhinje", nitko neće vjerovati da gosti nisu popili barem gol/dva (a i tri lako moguće).

rizik

Amkar - Zenit  PiliK  x  1.67
Granada - Atletico (M)  PiliK  x  1.35
Las Palmas - Barcelona B  2,5 Over  1.48
Kasimpasa - Erciyesspor  1  1.53

Ulog 0,5/10  Koeficijent: 5.11  Bwin
Rez:0

Nešto što inače ne radim, ali parovi nisu za standardno igranje, a ne mogu im odoliti. Amkar u solidnom nizu, u borbi za opstanak sa dobrim šansama. Sa današnjim bodom, i bodom u zadnjem kolu kod Spartaka koji je u rasulu, imali bi velike šanse. Zenit već prvak, no neće samo tako gubiti utakmice i ugled. # Granadi za spas, Atleticu za Ligu prvaka bez kvalifikacija. Svima je bod taman. # Klinci Barcelone jednostavno ne znaju igrati na rezultat. Primaju serijski,  i ne mogu nadavati, koliko mogu primiti. Domaćin pri vrhu, i odličan na svom terenu, uvaliti će 2/3 gola, a i Halilović i društvo rijetko ne zabijaju. # Erciyesspor i službeno ispao, a idu kod Kasimpase koja u zadnjim kolima, neopterećena igra bez kočnica, i taktičkih ograničenja. Jedina taktika je utrpati koliko mogu, bez obzira koliko će primiti. Za goste koji izvjesno nisu u najboljem raspoloženju, danas bi ova taktika morala biti previše. Mislio sam igrati hendikep, no tko zna koliko Kasimpasa može primiti.