29. 11. 2015.

niz

Dinamo - Lokomotiva 1  1.20
Kolding - Barcelona  2  1.20

Ulog 2.12 Koeficijent: 1.44 bwin
Rez: 3.06

Rijeka i Hajduk su pobijedili, pa je bilo koji rezultat osim pobjede "starijeg brata" nezamisliv. # Barca je protiv Vardara stvorila prednost u borbi za prva dva mjesta koja znače preskakanje 1/8 finala, pa bi bila senzacija da sada to prospu protiv Koldinga, čija (pra)stara ekipa teško podnosi ovaj ritam. Osim motiva, velika je razlika i u kvaliteti,

rizik

Empoli - Lazio 1,5 over  1.33
Anderlecht - Leuwen  1  1.22
Baira Mare - Elverum  1  1.28

Ulog 1/10 Koeficijent. 2.09  bet365
Rez: 0

Empoli igra lepršavo i sa dva napadača, pa su njihove utakmice gledljive, i obiluju golovima. Lazio je na gostovanjima slab, i primaju previše golova, ali protiv Empolija vjerujem da i oni mogu zabiti, pa se barem 2 gola čine kao vrlo vjerojatna. # Anderlecht je iznenadio Monaco, i stvorio preduvjete za prolazak grupe, a sada bi u prvenstvu trebao početi smanjivati zaostatak za Gentom. Protivnik je idealan, obzirom da 5 kola gubi lako. # Baira Mare je u borbi za prolazak grupe, dok Elverum nema više ni teoretske šanse, pa je motiv na strani domaćina. Osim toga, Rumunji su na svom terenu tradicionalno bolji, a u gostima su sa današnjim protivnikom izvukli remi.

singlovi

Auerbach - Halberstadt  1 1.53
Genoa - Carpi  1  1.62
Grasshoppers - Zurich 2,5 over  1.53

Ulog 1/10
Rez: 3.06

Njemačka regionalna liga Sjeveroistok. Domaćin je ekipa koja je na svom terenu dobila 6 od 8 utakmica, dok su gosti na dnu tablice, sa 6 poraza u gostima, ali i u nizu loših rezultata. Mijenjaju trenere, ali rezultati kao da su sve gori, pa bi sve osim pobjede domaćina danas bilo veliko iznenađenje. # Isto vrijedi i za Talijane. Genoa je klub koji sezone završava oko sredine, ili bliže vrhu, dok su gosti novajlije u ligi, koji, kako stvare stoje neće uspjeti u naumu da izbore Serie A i iduće sezone. Uspjeli su otpustiti trenera koji ih je doveo u najviši rang, no nakon što su nastavili sa lošim rezultatima, u istoj sezoni su ga uspjeli i vratiti na mjesto trenera. Milim da je pre težak bio poraz od Chieva prošli tjedan, i da će im današnji domaćin još produbiti krizu. # Način na koji igra Grasshoppers ove godine jednostavno mami na igranje overa. Vraća im se 5 igrača koji nisu igrali prošlo kolo zbog suspenzija, pa mogu ponovo inicirati "jurnjavu" od početka do kraja. Gosti su napokon nekoga pobijedili, i pri tome se nazabijali, ali i naprimali golova, a današnji protivnik je bitno kvalitetniji od Lugana.

nule

Renate x 1 j.u.
Aquilla x 1 j.u.
Juve Stabia x 1 j.u.