08. 11. 2015.

italia

Napoli - Udinese  1  1.25
Sampdoria - Fiorentina  1,5 over  1.28

Ulog 1/10 Koeficijent. 1.60 bwin
Rez: 1.60

Napoli izgleda odlično, i sada su osim ofanzivnih kvaliteta i defanzivno solidni, pa ako ne trpaju, i gol ili dva je dovoljno za pobjedu. Preko tjedna su odmorili osnovne poluge, pa danas ulaze u najjačem sastavu, i spremni za nova tri boda u borbi za naslov. Udinese je "zastao" u proizvodnji transfera bezimenih igrača koje kupuju jeftino, a prodaju skupo, pa su u donjem dijelu tablice, iako daleko od toga da nisu još uvijek neugodan protivnik. Imali su malo i sreće sa ždrijebom pa su uhvatili Bolognu i Juventus u njihovim lošim periodima (naravno da je to djelomično i njihova zasluga), ali protiv jačih ekipa (Roma, Lazio) ne izgledaju dobro. # Sampdoria odlična na svom terenu, a Fiorentina je na vrhu tablice. Obje ekipe u današnjim ulogama vrlo efikasne, no znaju i primiti. Gosti bi svakako željeli ostati na vrhu, no ni domaćin neće stajati, i gledati. Dvije ekipe koje rijetko završavaju utakmice bez postignutog gola, pa ne vjerujem da će danas biti izuzetak.

norveška

Sarpsborg - Sandefjord  2,5 over  1.47

Ulog 1/10  bet365
Rez. 1.47

Zadnje kolo, i sve je za ove dvije ekipe odlučeno. Sarpsborg se spasio, dok gosti sele u drugu ligu. Poznato je to već par kola, i od kada im je teret borbe za opstanak pao sa leđa počeli su zabijati, ali i primati kao i čitavo prvenstvo. I domaćin može igrati bez taktičkih mudrovanja, pa je prilika odlična za utakmicu u kojoj je ovo, mislim minimalna granica.

niz

Dinamo - Istra  AH-1,5  1  1,45

Ulog 1/10 bet365
Rez: 0

Lošiji period koji je inicirao obraćanje javnosti (igračima) velikog vođe, koji je naredio naslov prvaka. Tko god da danas istrči (vraćaju se Sigali i Pinto) za goste je, kao i za ostatak lige klasa, a svi su svjesni da je prvenstvo prioritet, jer u Ligi prvaka, sa dva poraza od Olympiakosa šansa za prolazak, makar i u Euro ligu nije velika. Gosti su sa druge strane u problemima sa financijama, disciplinom, a nakon dugo vremena smijenjen je i Pamić koji ih je godinama držao iznad vode. Dinamu treba jedna uvjerljiva povjeda, pa vjerujem da je ovo idealna prilika.

nule

Cremonese  x  1 j.u.
Prato  x  3 j.u.

sjever

Schilksee - Flensburg  2  1.20
Grodig - Rapid  x2  1.30

Ulog 1/10 koeficijent: 1.56  bwin
Rez: 0

Njemačka regionalna liga Nord, i sudar dvije ekipe koje razdvaja 30 bodova, 49 golova. Ukratko, domaćin je osvojio 3 boda u 14 kola, i sa gol razlikom 12:40 izvjestan je putnik u niži rang. Gosti su pak na trećem mjestu, no sa manjkom utakmica, i boriti će se za promociju u viši rang. Od ekipa otprilike tog ranga, domaćin je primao po 4, ali i 7 golova, pa mi se čini da ništa osim pobjede gostiju danas nije moguće. # Rapid je u Europi ostvario veliki uspjeh, i na domak je prolaska grupe, no u prvenstvu je kiksao u par navrata, a obzirom da slijedi pauza, danas najavljuju tri boda, kojima bi uhvatili priključak sa Austriom i Salzburgom. Domaćin se grčevito bori za opstanak, i ne ide im loše u zadnje vrijeme, ali Rapid je puno kvalitetniji, a obzirom na okolnosti, ne vjerujem da će gosti otići bez ičega. U zadnjim utakmicama Rapid je dominirao, i dobio sve tri sa ukupnom razlikom 9:0.

niz

Atletic (B) - Espanyol  1,5 over  1.25
Aletico (M) - Gijon  1  1.20

Ulog 1/10  Koeficijent 1.46 bwin
Rez: 1.46

Bilbao kao i prošle godine, nakon šepavog početka izgleda sve bolje. Protiv Partizana u tjednu nisu se potrošili, a nisu ni putovali, pa vjerujem da su spremnni za nastavak odlične serije. Ponešto i prime (4 gola u 5 utakmica), ali nije ni bitno jer zabijaju 3 u prosjeku. Espanyol oscilira sa rezultatima, ali konstanta su golovi. Na prosjeku su preko 3 gola u prvenstvu, i u zadnjih 5 utakmica, i tko  zna kako će danas igrati, no malo je vjerojatno da neće biti barem 2 gola. # Atletico ima na domaćem terenu 3:1:1, što nije brilijantno, ali kada se vidi da su igrali sa Barcelonom, Realom, Valencijom, onda je jasno da ne mogu imati "čisti" skor na domaćem terenu. Gijon za sada solidan, ali radi se o mladoj ekipi, u kojoj blista mali Halilović, no u Madridu protiv tvrdih i iskusnih Simeonovih internacionalaca male su im šanse.