13. 03. 2016.

nogomet

A. Villa - Tottenham  2  1.45
Fiorentina - Verona  1  1.33
Montpellier - PSG  2  1.28

Ulog 10€ Koeficijent: 2.41
Rez: 10€

Tottenham najblaže rečeno nije blistao u Dortmundu, ali dobar dio zasluga ide i domaćinu. Današnja im je utakmica daleko važnija, a današnji domaćin kao da je izgubio motiv, volju, i redaju uvjerljive poraze. Najlošiji napad, i obran lige, protiv drugog napada, i obrane. Trebalo bi biti jasno. # Fiorentina u borbi za ligu prvaka oslanja se na bodove sa svog terena, jer u gostima ne djeluju tako moćno. U goste dolazi fenjeraš, ekipa koja izgleda kao siguran putnik u Serie B, i naročito obrana djeluje šuplje, ali trener priča o stvaranju i realizaciji prilika pred protivničkim golom. Svakako je Del Neri kompetentan, ali kao laiku, čini mi se da ima i većih problema obzirom da su primili 14 golova u zadnjih 5 utakmica. # Montpellier je dobio bitku, ali naslov se dijeli danas, pa vjerujem da će ovaj rati izgubiti. Solidna ekipa, kojoj fali centimetara, kilograma, i mišića za najjače protivnike. A PSG svakako spada u tu grupu. Istina dobili su ih u zadnjoj međusobnoj utakmici, ali mislim da je to samo motiv više Karabatiću, Omeyeru i društvu da uzvrati uslugu u važnijoj utakmici.


niz

Dinamo - Lokomotiva  1  1.28
Ajax - NEC  1  1.25

Ulog 23€ Koeficijent: 1.60
Rez: 0

O utakmici Dinama i Lokomotive ne čini mi se da treba trošiti riječi. Rijeka je na 2 boda, i to je to. Osim toga igra se u Maksimiru umjesto u Kranjčevićevoj, pa i taj podatak sve govori. # Ajax je dočekao kiks PSV-a, i ima priliku ponovo se vratiti na prvo mjesto, a dolazi im mušterija koju redovno dobijaju. U zadnje vrijeme su se i raspucali, što im je bio problem u prethodnom periodu, pa protiv kvalitetom inferiornog gosta ne bi smjelo biti problema.

rizik

Dortmund - Mainz  1  1.35
Stord - Drammen  2  1.20
Troyes - PSG  2  1.25

Ulog 7€ Koeficijent: 2.03
Rez: 7.21€

Mainz je šokirao pobjedom u Munchenu, i radi se o vrlo solidnoj ekipi, ali sumnjam da mogu igrati na tom nivu u kontinuitetu. Sa druge strane Dortmund je posložen otraga, i primaju jako malo golova, a moram priznati da su me impresionirali protiv Tottenhama. Jedna od top ekipa u Europi, ne samo u ovom trenutku. Iznenađenje moguće, ali ne vjerujem. # Stord je otpisan, i ispada, a u zadnjim kolima djeluju kao razbijena vojska. Drammenu je ovo biti/ili ne biti, jer mogu u play-out, ali i u play off, a sve ovisi o današnjem ishodu. Od kada ih je preuzeo Kjaelling, izgledaju daleko bolje prije svega u obrani, a onda ima i više prilike za lagane golove, iako im to nije najjača osobina. Ipak, za raspadnutog domaćina moralo bi biti dovoljno. # PSG je dobio veliku bitku, i prošao Chelsea, i danas će Blanc miksati, ali tko god da bio na terenu za Troyes je klasa.