10. 06. 2015.

rizik

Njemačka - USA AH-1  2  2.08

Ulog 1/10 Bwin
Rez: 2.08

Njemačka bez igrača iz Bayerna, i još Howedesa, Reusa.. Ova ekipa nikada nije, i nikada više neće igrati zajedno. Protivnik ne poznaje termin prijateljske utakmice. Čini mi se vjerojatnije da Amerikanci ne izgube, nego da ovakva Njemačka uvjerljivo dobije.

tenis

Pospisil - Muller  2  1.63
Peya/Soares - Petzchner/Struff  1  1.35

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.20 Bwin
Rez: 2.20

Pospisil je na negativnom omjeru protiv ljevaka, a danas ga čeka, uz Lopeza, najneugodniji na ovoj podlozi. Jučer protiv Matoševića nije izgledao sjajno. Festival neforsiranih pogrešaka, no Matošević je bio uporniji. Muller mu neće dati toliko poklona, i razlika između ove dvojice, osim 50-ak mečeva na travi, je i ideja u igri nakon servisa, gdje mi se čini da Pospisil ima problema ako ne riješi lagano nakon prvog servisa. # Vrhunski par, sa odličnim skorom na travi, protiv para koji prvi puta igra zajedno. Petzchner je imao sa Melzerom vrhunskih rezultata, no bilo je to davno, a Struff u paru daleko od klase.

rizik

Saville - Milton  1  1.36 vjetar po kojem igraju vjerojatno bi zatvorio Maslenički most. :-)
Groth - Lopez tie-break u meču Da  1.53

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.08 Bwin
Rez:

Milton iznad 300-og mjesta, u 26 godini, ne izgleda kao perspektivna karijera. Na travi ima dobar skor, no na futuresima protiv "no name" protivnika, i na challeger razini kada igra protiv igrača koji se ne snalaze na travi. Saville sigurno ne spada u tu skupinu, a prošli je tjedan igrao finale challengera na kojem ga je zaustavio Groth, koji je na ovoj podlozi ATP razina. # Navedeni igra protiv nezgodnog Lopeza. Njegova prednost je što je već odigrao turnir na travi, dok je kvaliteta na strani protivnika. No prvi je meč na travi, treba malo vremena za uhvatiti ritam, a Lopez i nije poznat kao klasa na returnu. Dva odlična servera, klimava na returnu, čini mi se kao dobra šansa da se vidi barem jedan tie break.