29. 12. 2015.

rizik

Aranas - Alingsas H+6  1  1.90

Ulog 2/10
Rez: 3.80

Aranas je bod iznad ekipa koje će u doigravanje za opstanak, dok je Alingsas zabetoniran na drugom mjestu, 5 bodova iza nedodirljivog Kristianstadta, ali i 5 bodova ispred konkurencije. Domaćinu su bodovi iznimno važni, dok gostima ova utakmica u biti i ne znači previše, jer i onako ovo je regularni dio, a glavne će se stvari odvijati u play offu, za koji su sigurni, a teško da će u preostalih sedam kola ispustiti drugo mjesto.
 Igrali su prije par dana sa zamijenjenim domaćinstvom i Alingsas je "razbio" goste 15 razlike, u utakmici u kojoj je do izražaja došlo njihovo najjače oružje, a to je kontra. Svakako su tome doprinijeli i igrači Aranasa, ali vjerujem da će današnja utakmica biti u sasvim drugačija. Poprilično sam uvjeren da domaćin danas neće jurcati bezglavo, i da će se obrambeno postaviti puno čvršće. A kada se Alingsasu uzme kontra, onda su u gostujućim utakmicama često u problemima. A da domaćin može dokazao je protiv Malmea, Savehofa, a i Lugija protiv kojeg je nesretno izgubio, a preko ove granice dobio ga je jedino Kristianstadt, no prije svega obranom, kakvu Alingsas u ovom trenutku ne igra.
 Prva ideja kod ovog para bila je igrati under na ponuđenu granicu, ali mi se čini da je veći value da domaćin neće izgubiti velikom razlikom.

Nema komentara:

Objavi komentar