18. 11. 2015.

rizik

Stord - Haslum  H+3,5  2  1.85

Ulog 1/10 bwin
Rez:

Norveška liga i susret dvije ekipe sa vrha i dna.
Stord je na dnu, sa jednom pobjedom u 8 kola, nakon što su prošle godine izbjegli ispadanje za jedan bod. Gube iz kola u kolo uvjerljivo, i čeka ih neizvjesna borba za opstanak. Među najneefikasnijim ekipama u ligi, no tu su još u okviru podnošljivog, no obrambeno su još i lošiji, te su uz Stavanger (Viking) ekipa koja prima najviše golova u ligi.
 Sa druge strane je ekipa koja je u najboljoj formi, i koja je u zadnja tri kola dobila prvo tradicionalno jaki Fyllingen u gostima 7 razlike (Fyllingen je i trenutno treći na tablici), zatim sudionika Lige prvaka, i važećeg prvaka Elverum 4 razlike također u gostima, i na kraju su kod kuće razmontirali Bodo 34:18, a Bodo je u prošloj sezoni bio drugi nakon grupnog dijela sezone, a ove u prvenstvu trokiraju, ali imaju šansu osvojiti kup, i izgleda da su se koncentrirali na to natjecanje.
 Obzirom na (ne)kvalitetu domaćina, i na formu gostiju, a i činjenicu da nemaju obaveza u Europi obzirom da ih je izbacio Borac u EHF kupu, jednostavno ne mogu zamisliti bilo kakav ishod osim uvjerljive pobjede Hasluma.

Nema komentara:

Objavi komentar